Samsung a anunţat astăzi o variantă 5G a celui mai nou pliabil al lor, Galaxy Z Flip

Samsung a anunţat astăzi o variantă 5G a celui mai nou pliabil al lor, Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 5G aduce conectivitate cu viteze ultra rapide pe un dispozitiv pliabil de dimensiunea palmei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Galaxy Z Flip 5G este primul dispozitiv din gama Galaxy de la Samsung care vine cu procesor Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G. Telefonul are două variante noi de culoare de asemenea: Mystic Grey şi Mystic Bronze, cu un finisaj de sticlă mat.

Galaxy Z Flip 5G vine în mare parte cu aceleaşi specificaţii ca şi varianta iniţială, însă aduce şi câteva funcţii îmbunătăţite:

Modul Flex – Atunci când dispozitivul este pliat într-un unghi de 90 de grade, display-ul se împarte automat în două ecrane de 4 inci, astfel încât să puteţi vizualiza conţinut în jumătatea superioară a afişajului şi să puteţi controla uşor din jumătatea de jos.

YouTube cu modul Flex – În timp ce vizualizaţi conţinutul în jumătatea superioară a dispozitivului, puteţi naviga, citi descrieri şi comenta în jumătatea de jos. În plus, poţi avea patru luni de YouTube Premium cu Galaxy Z Flip 5G.

Actualizarea camerei cu modul Flex – Acum este mai uşor să filmezi din unghiuri mult mai mari şi joase cu Galaxy Z Flip. Poţi atinge de două ori în modul Flex pentru a schimba fereastra de previzualizare a camerei din partea de sus în partea de jos a dispozitivului.

Multitasking – acum poţi folosi bara pentru ferestre multiple pentru a trage sau arunca aplicaţiile pe care doreşti să le utilizezi.

App Pair – poţi folosi funcţia App Pair din bara pentru ferestre multiple, astfel încât atunci când eşti gata să partajezi fotografii, aplicaţiile de galerie şi mesagerie se vor deschide simultan.

Bara pentru ferestre multiple – Bara pentru ferestre multiple este acum parte dintr-o integrare mai robustă a panoului Edge, pentru un plus de confort, oferind acces la mai multe aplicaţii.

Galaxy Z Flip 5G va fi disponibil în variantele de culoare Mystic Grey şi Mystic Bronze în anumite pieţe începând cu 7 august 2020.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: