Orange oferă aplicaţia Clever Taxi şi pentru BlackBerry, dar nu pentru toate

Orange oferă aplicaţia Clever Taxi şi pentru BlackBerry, dar nu pentru toate

În imagine este BlackBerry Q10, dar aplicaţie e doar pentru versiunile 6 şi 7 ale sistemului BB.

Aplicaţia Clever Taxi pe care Orange o susţine va fi oferită din această săptămână şi pe terminalele BlackBerry. Vestea este bună, dar doar anumiţi utilizatori se vor bucura de ea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aplicaţia Clever Taxi este disponibilă pentru sistemele de operare BlackBerry 6 şi 7. Este astfel prima aplicaţie de comandă taxi disponibilă pentru BlackBerry, dar nu este compatibilă şi cu noua platformă a companiei canadiene, BlackBerry OS 10, pe care a lansat-o la începutul anului. Clever Taxi este în acest moment singura aplicaţie compatibilă cu toate sistemele de operare pentru telefoane: iOS, Android, Windows Phone şi BlackBerry, se arată în comunicatul remis „Adevărul“.

Utilizatorii de smartphone-uri BlackBerry pot comanda acum direct de pe smartphone, în doar câteva secunde, cel mai apropiat taxi de la una dintre companiile preferate. Pentru accesarea aplicaţiei, clienţii trebuie să aibă activă opţiunea BlackBerry de la Orange. Comanda poate fi trimisă, de exemplu, chiar din timpul unei şedinţe, în doar câteva secunde, fără a mai fi nevoie de apel telefonic către dispecerate. În plus, după confirmarea comenzii utilizatorii pot urmări pe hartă traseul taxiului până la adresa menţionată.

Clever Taxi este singura aplicaţie disponibilă în România care oferă utilizatorilor posibilitatea de a selecta tariful dorit (în cazul în care în oraşul lor se practică mai multe tarife), precum şi transmiterea comenzii către mai multe companii de taxi simultan (dintre cele prezente în cadrul programului în oraşul respectiv). Clever Taxi reprezintă soluţia completă în taximetria modernă.

Este prima aplicaţie de comandă taxi prin intermediul smartphone-urilor din România şi lider de piaţă, cu cele mai multe firme de taximetrie partenere şi cu cele mai multe comenzi procesate. Până în prezent, Clever Taxi a onorat peste 1.500.000 de comenzi în oraşele: Bucureşti, Cluj Napoca, Iaşi, Ploieşti, Galaţi, Braşov şi Târgu Mureş. 

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Află mai multe despre BlackBerry: 

VIDEO BlackBerry Z30 e confirmat neoficial. Ecranul este mai mare, dar dotările sunt similare vechilor modele

Cum a vrut un om să salveze BlackBerry: Android ajungea să fie ecosistemul folosit şi compania ar fi fost IBM a Canadei

Finalul unei ere: BlackBerry a anunţat oficial că se vinde sau caută partener

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările