HONOR Magic4 Pro, smartphone cu încărcare wireless de 100W, este disponibil acum şi în România

HONOR Magic4 Pro, smartphone cu încărcare wireless de 100W, este disponibil acum şi în România

Smartphone HONOR Magic4 Pro.

HONOR continuă prezentarea portofoliului local prin anunţarea flagship-ului HONOR Magic4 Pro în România, echipat cu cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipată cu cel mai nou procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G, 8 GB RAM şi 256 GB stocare, HONOR Magic4 Pro asigură o funcţionare cursivă şi stabilă, indiferent de scenariul de utilizare.

Pentru optimizarea performanţei jocurilor, HONOR Magic4 Pro dispune de prima tehnologie AI Super Rendering în jocurile mobile prin GPU Turbo X, care oferă un framerate foarte mare şi conectivitate la reţea, care permit performanţe de ultimă oră pentru gamerii care vor să se joace cele mai noi jocuri pe smartphone. Conform testelor realizate, HONOR Magic4 Pro rulează toate jocurile populare, la 60 şi 90 fps.

Ecranul HONOR Magic4 Pro poate afişa până la 1,07 miliarde de culori şi este compatibil cu DCI-P3.

HONOR Magic4 Pro prezintă designul emblematic „Eye of Muse”, cu un afişaj LTPO cu patru curbe de 6,81 inci şi rame subţiri.

HONOR Magic4 Pro are în spate un modul cu trei camere, care include o cameră de 50 MP, senzor de culoare de 1/1,56 inchi, o cameră ultra-wide de 50 MP 122o şi o cameră telefoto periscopică de 64 MP, toate dispunând de tehnologia Ultra-Fusion, care permite dispozitivului să realizeze imagini de înaltă definiţie cu o claritate ridicată, chiar şi la fotografiile la distanţă.

HONOR Magic4 Pro incorporează modurile HONOR Magic-Log Movie Master şi AI Film Effects. Dispozitivul realizează prima înregistrare video Log 4K pe 10 biţi cu 60 cadre pe secundă.

Folosit pentru realizarea înregistrărilor video profesionale, formatul Log permite utilizatorilor să îmbunătăţească aspectul videoclipurilor lor cu tonuri de culoare cinematografice şi claritate HDR. Formatul său Magic-Log, permite utilizatorilor să îşi editeze videoclipurile în nuanţe superioare de culoare potrivite pentru filme.

Cu o încărcare ultra-charge HONOR cu fir de 100W, HONOR Magic4 Pro oferă o încărcare de 100% în doar 30 de minute. HONOR Magic4 Pro este, de asemenea, primul smartphone compatibil cu tehnologia Wireless HONOR SuperCharge de 100W, care încarcă dispozitivul de la 0 la 50% în doar 15 minute. 

Prin recunoaşterea contextului, predictivitatea profilului şi o bază de date foarte performantă, sistemul de operare Magic UI 6.0 ( bazat pe Android 12) permite smartphone-ului HONOR Magic4 Pro să acţioneze ca un asistent personal, învăţând în mod inteligent obiceiurile utilizatorilor pentru a oferi sugestii şi actualizări personalizate pentru aplicaţii, punând la dispoziţie o experienţă personalizată.

HONOR Magic4 Pro este echipat, de asemenea, cu senzorul 3D Sonic Gen 2 Qualcomm. Cu o zonă de citire a amprentei cu 77% mai mare, 1,7 ori mai multe capturi de date biometrice şi o viteză cu 40% mai mare faţă de generaţia anterioară, HONOR Magic4 Pro permite autentificarea cu o singură atingere folosind unde sonore în loc de lumină pentru a recunoaşte şi proteja utilizatorii.

Pe lângă culorile alb şi negru, seria HONOR Magic4 este disponibilă în Cyan şi o culoare aurie. 

Preţul anunţat la lansarea locală a brandului Honor, pentru varianta de 6GB RAM+256 GB stocare, este de 5399 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările