Design-ul noului OnePlus Nord, dezvăluit cu o săptămână înainte de lansare

Design-ul noului OnePlus Nord, dezvăluit cu o săptămână înainte de lansare

Foto: Marques Brownlee / YouTube

Suntem la mai puţin de o săptămână de lansarea primului telefon de tip midrange al celor de la OnePlus, şi avem în sfârşit imagini cu noul dispozitiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 21 iulie, OnePlus va prezenta oficial noul OnePlus Nord, într-un eveniment organizat în realitate augmentată, prima lansare de acest fel pentru un smartphone. Până atunci însă, într-un videoclip al lui Marques Brownlee, am putut vedea pentru prima oară cum arată dispozitivul.

OnePlus Nord a fost arătat chiar de co-fondatorul OnePlus, Carl Pei, în cadrul unui interviu. Acesta a prezentat câteva prototipuri ale telefonului înainte ca, într-un final, să arate şi design-ul real al acestuia.

Conform lui Pei, OnePlus ar fi schimbat design-ul în ultimul moment, ”un lucru pe care nu prea îl poţi face”, ceea ce a amânat lansarea smartphone-ului cu o lună. Această decizie a fost luată ca urmare a unor discuţii cu fanii OnePlus, design-ul iniţial fiind unul cu o alură experimentală. Rezultatul final este însă unul mai sigur şi mai comun cu alte dispozitive din piaţă, pentru a asigura o capacitate mai mare de vânzări ale lui OnePlus Nord.

Telefonul va avea un Snapdragon 765G, fiind astfel un nou competitor în zona telefoanelor cu conectivitate 5G ieftine. Interviul integral poate fi ascultat pe Spotify, făcând parte din podcast-ul Waveform al lui Marques, însă o versiune mai scurtă, de aproape 20 de minute, poate fi văzută în videoclipul de mai jos.

         

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: