Cel mai puternic telefon de gaming din lume este de acum disponibil în România

Cel mai puternic telefon de gaming din lume este de acum disponibil în România

ROG Phone II este primul telefon din lume ce utilizează platforma Qualcomm Snapdragon 855 Plus tactată până la 2,96GHz cu grafică Adreno 640.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grafica smartphone-ului este susţinută de noul accelerator video Adreno 640, iar sistemul de răcire cu camere de vapori stabilizează performanţa la viteze maxime. ROG Phone II dispune, de asemenea, de primul ecran AMOLED 10-bit HDR din lume cu rată de refresh de 120Hz şi timp de răspuns de 1ms, cu diagonala de 6,59 inci, ce oferă o acurateţe a culorilor excelentă şi un răspuns tactil instantaneu.

ROG Phone II a fost gândit din primul moment ca un telefon de gaming, având o orientare "landscape", care valorifică ecranul cu format 19,5:9. Butoanele virtuale AirTrigger II cu senzori haptici, tehnologia Dual Surrounding Vibration şi difuzoarele stereo frontale ”prind” utilizatorul în acţiunea jocului.

Evident, nu lipsesc nici accesoriile cu care cei de la ROG ne-au obişnuit: dock-ul opţional TwinView Dock II adăugă un al doilea ecran, în timp ce gamepad-ul ROG Kunai (achiziţionat separat) oferă o experienţă de gaming în stilul consolelor portabile.

Pentru a susţine un nivel ridicat al performanţelor, a doua generaţie a sistemului de răcire GameCool II are o nouă cameră de vapori 3D, mai eficientă în eliminarea căldurii generate de chipset. Noul AeroActive Cooler II dispune de un ventilator cu pale redesenate, care oferă un flux de aer mai puternic şi se potriveşte carcasei din pachet.

ROG PHONE II, configurat cu 12GB memorie RAM şi 512GB spaţiu de stocare, este comercializat în magazinele specializate la preţul de aproximativ 4500 lei (taxe incluse).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: