Ce telefon foloseşte Bill Gates. Nu, nu este vorba despre un Windows Phone, iar vechile rivalităţi nu se uită

Ce telefon foloseşte Bill Gates. Nu, nu este vorba despre un Windows Phone, iar vechile rivalităţi nu se uită

Windows Phone a fost unul dintre cele mai mari eşecuri ale companiei conduse de Bill Gates. Atât de mare încât nici măcar fondatorul companiei nu vrea să îl mai folosească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Windows Phone a împlinit aproape un an de la data la care a fost declarat, oficial, mort. În urma acestui fapt, Bill Gates a decis să treacă mai departe şi să lase trecutul în urmă. Astfel că a renunţat la telefonul său cu sistem de operare Windows 10 şi a trecut la unul cu Android.

Chiar dacă nu a specificat exact modelul pe care îl utilizează în prezent, a spus despre acesta că se bucură de foarte mult software de la Microsoft preinstalat. Asta ne poate duce cu gândul la o ediţie specială de Samsung Galaxy S8, care a fost lansat în magazinele de peste ocean în urmă cu câteva luni şi care are Office, OneDrive, Cortana şi Outlook instalate din fabrică.

În ceea ce priveşte noua sa alegere, e una destul de evidentă. În trecut, Gates a afirmat că familia sa nu are voie să umble cu dispozitive Apple în casă, nici măcar iPhone-uri sau iPod-uri. Rivalitatea sa cu Steve Jobs este bine cunoscută, chiar dacă Gates a declarat că acesta a fost un geniu, notează The Verge.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările