Microsoft Windows 10 Fall Creators Update: Când se lansează cel mai mare update al sistemului de operare şi ce va aduce în plus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Microsoft a anunţat acum ceva vreme un update foarte important al sistemului său de operare Windows 10. Dacă până acum nu se ştia data exactă a lansării acestuia, se pare că acest detaliu a fost, în sfârşit, stabilit.

Încă de acum câţiva ani, cei de la Microsoft au anunţat că sunt şanse foarte mari ca Windows 10 să fie ultima versiune a sistemului de operare. Însă asta nu înseamnă că nu vom mai vedea schimbări semnificative aduse platformei.

După Windows 10 Anniversary Update şi Windows 10 Creators Update, oficialii companiei americane pregătesc lansarea Windows 10 Fall Creators Update. Această actualizare, împreună cu o parte semnificativă dintre schimbările la care ne putem aştepta, au fost dezvăluite în urmă cu câteva luni în cadrul conferinţei Microsoft Build 2017.

Având în vedere că procesul de dezvoltare al unui sistem de operare poate fi unul destul de anevoios, oficialii companiei americane au fost destul de reticenţi în a face o promisiune legată de lansarea Fall Creators Update. După cum reiese din nume, singurul detaliu confirmat este că se va lansa la toamnă.

Conform unor surse apropiate de companie, Windows 10 Fall Creators Update are acum  o dată oficială de lansare. Aparent, inginerii Microsoft retuşează ultimele detalii aferente noului sistem de operare. 17 octombrie este data cu pricina.

Printre schimbările semnificative promise de gigantul american pentru Windows 10 Fall Creators Update se numără şi suportul pentru Windows Mixed Reality, platforma de realitate virtuală a companiei. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite