În perioada 6-8 decembrie am participat la
Istanbul, la evenimentul CEE Media Summit 2021 organizat de OPPO. Au fost
în jur de 50 de jurnalişti şi influenceri din ţările din regiunea CEE.
Am găsit pe Tik-Tok un clip despre activarea iCloud Private Relay, titlul videoclipului este: "Asta pe scurt îţi protejează identitatea online. Totuşi nu e un VPN".
În urmă cu două zile, căutam informaţii despre cum aş putea să mut aplicaţia implicită de cameră de pe un smartphone al unei companii pe altul, al altei companii.
Pe 9 septembrie am făcut prima plată la un magazin fizic prin Google Pay, a fost un test să văd dacă funcţionează, am cumpărat pâine şi apă. A mers exact ca la plata cu cardul contactless.
Pe 14 ianuarie, Reuters anunţa într-o ştire exclusivă şi
extrem de scurtă trecerea companiilor chineze Comac, Xiaomi şi alte 7 pe lista neagră a
Departamentului Apărării al SUA.
În ultimii doi ani am
auzit destul de des ideea asta, dacă achiziţionezi produse chinezeşti în general şi
Huawei, în special, susţii comunismul din China.
De curând, din 8 septembrie, o parte a utilizatorilor a trecut la Android 11 şi, ca de fiecare dată când e lansată o nouă versiune, se nasc un val de entuziasm şi unul de nemulţumire.
Sunt un fan al centrelor de service oficiale şi când cineva
are o problemă cu un dispozitiv e primul loc pe care îl indic pentru rezolvare.
La fiecare lansare producătorii de terminale smartphone ne bombardează cu diverse specificaţii, care în realitate nu ne ajută cu nimic, dar care sună foarte bine în prezentări.
O nouă aplicaţie pentru telefonul inteligent permite realizarea tatuajelor "vorbitoare". Aplicaţia transformă înregistrarea audio în reprezentare grafică, aceasta este tatuată, după care, scanată fiind, poate fi auzită ca fişier audio.
Galaxy Note 7 e oficial, iar dacă ţi-ai lua o pauză de la această versiune până anul viitor n-ai pierde nimic. Bine, poate ai pierde scannerul de iris, dar foarte probabil nu îl vei folosi.
Ştii ce mi-ar plăcea să ştiu? Viitorul. Nu îl ştiu, dar în tehnologie afli tot felul de „frânturi“ din viitor înainte ca el să se întâmple. Acum, e cazul cu Galaxy S7 şi LG G5.
LG G4 şi Galaxy S6 au dotări foarte bune, design plăcut şi dincolo de Android sunt mai diferite ca niciodată. Acesta e testul comparativ cu cele două.
Am instalat Apple Music aseară, odată cu actualizarea pentru iPhone, care m-a trecut la iOS 8.4. Apple Music s-a arătat rapid şi am primit cele trei luni gratuite care sunt oferite oricărui utilizator nou. După aceea, urmează să plătim 5 euro.
Să creezi un smartphone la care toţi să atragă atenţia atunci când îl scoţi din buzunar nu este uşor deloc. Poţi adăuga lasere lângă cameră, poţi să îndoi display-ul, să bagi cel mai puternic hardware şi oricum mare atenţie să nu obţii. Sau poţi, pur şi simplu, să mai adaugi un display în spate şi tuturor să le cadă maxilarul.
Orange Nura e unul dintre acele terminale pe care le găseşti la operatori, sub brand propriu. Telefonul a fost lansat la Mobile World Congress din Barcelona 2015 şi a fost considerat primul model premium din oferta Orange. Cu toate acestea, cuvintele trebuie alese bine, pentru că premiumul de pe Nura e diferit de ceea ce te aştepţi de la un flagship.
Până nu demult pentru a face muzică trebuia să ai în primul rând ceva cunoştinţe legate de muzică, un instrument la care să faci această muzică şi multă imaginaţie. Din fericire sau din păcate, esenţa muzicii s-a cam schimbat, iar acum cu astea (tabletele) poţi face mai mult decât cu o mini orchestră. Aşa că astăzi vă arătăm cât de uşor este să îţi impresionezi prietenii, chiar dacă nu ştii nici o boabă despre muzică.
Nu-i aşa că v-aţi săturat de review-urile în care tot ce aflaţi sunt specificaţiile tehnice. Ei bine, şi eu. În ziua de astăzi e foarte greu să mai găseşti lucruri diferite la telefon, aşa că trebuie să te concentrezi pe ceea ce îţi transmite, dacă preţul e corect sau dacă are o calitate optimă, faţă de ceea ce declară producătorul.
Seara trecută Kim Kardashian a fost invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, pentru a-şi promova noua ei carte. Am încercat să înţeleg fenomenul "KK" şi am dat de ceva mai mult...
Sunt unul dintre cei mai tineri viceprimari din România şi cu siguranţă sunt cel mai tânăr viceprimar din Bucureşti. Am crescut odată cu dezvoltarea tehnologică, am mers la Politehnică tocmai pentru că am simţit că în tehnologie stă viitorul meu, am lucrat cu tehnologia, am contribuit la dezvoltarea ei şi acum îmi doresc ca tehnologia să cucerească şi ultima redută: adminstrarea oraşului şi a sectorului în care trăim.