UiPath oferă spitalelor din România licenţe gratuite pentru platforma sa de automatizare

UiPath oferă spitalelor din România licenţe gratuite pentru platforma sa de automatizare

Oferta este extinsă şi către acele instituţii şi organizaţii din sectorul public care gestionează efectele crizei provocate de răspândirea pandemiei de coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

UiPath pune la dispoziţia spitalelor licenţe gratuite şi suport tehnic end-to-end pentru a putea folosi platforma de RPA UiPath în activităţile lor de zi cu zi, dar şi acces la automatizări deja create. De asemenea, oferta companiei este extinsă şi către instituţiile şi organizaţiile din sectorul public care gestionează efectele crizei provocate de noul coronavirus.

În era digitală, activităţile repetitive, fără o valoare adăugată majoră pot fi delegate către roboţi software, care, cu ajutorul inteligenţei artificiale (AI) şi machine learning (ML), pot executa sarcini complexe fără întrerupere şi fără erori. Capabili să prelucreze volume foarte mari de informaţii cu rapiditate şi acurateţe, roboţii software ar putea deveni asistenţii digitali ai personalului medical şi funcţionarilor.

Măsurile anunţate de către UiPath sunt valabile până pe 30 septembrie, cu posibilitatea de a prelungi termenul pe toată durata pandemiei. Compania a identificat deja la nivel international puncte fierbinţi ale sectorului public unde automatizarea este o soluţie rapidă şi eficientă, iar în România poate asista, printre altele, la:

  • Recepţionarea pacienţilor în unităţile de urgenţă – prin automatizarea formalităţilor de înregistrare a pacienţilor, personalul medical auxiliar va putea reduce timpii de aşteptare. Acolo unde este posibil, roboţii software pot accesa într-o multitudine de platforme şi aplicaţii istoricul pacienţilor oferind informaţii vitale medicilor în timp minim.
  • Facilitarea acordării de sprijin către categoriile vulnerabile – procesarea nivelului record de cereri electronice pentru acordarea de suport social poate fi automatizată şi soluţionările vor putea fi eliberate cu rapiditate şi fără erori.

Pe langă măsurile directe de sprijin, UiPath a apelat la cea mai mare comunitate de RPA din lume, iar membrii acesteia au răspuns apelului lansat la mijlocul lunii martie de a ajuta împreună organizaţiile care se află în linia întai în lupta cu răspândirea Covid-19 şi a limitării efectelor crizei. Până în prezent, peste 100 de programatori au anunţat că vor să contribuie cu timpul şi expertiza lor la dezvoltarea de soluţii de automatizare pentru organizaţii de peste tot din lume, inclusiv prin participarea la evenimente de tip hackathon.

Razvan Atim, General Manager Eastern Europe la UiPath, a spus: “Credem că nu există un moment mai bun decât acesta să folosim tehnologia disponibilă şă lucreze în favoarea noastră, caştigând timp şi viteză în lupta cu aceasta criză globală fără precedent.”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: