Pornhub, cel mai mare portal pentru adulţi, dat în judecată pentru lipsa subtitrărilor

Pornhub, cel mai mare portal pentru adulţi, dat în judecată pentru lipsa subtitrărilor

Yaroslav Suris a dat în judecată site-ul pentru adulţi, pe motiv că acesta nu respectă o lege a SUA care menţionează că persoanele cu deficienţe de auz ar trebui să aibă posibilităţi egale cu ale semenilor lor de a se bucura de conţinutul oferit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Americanul reclamă că anumite videoclipuri nu au subtitrarea necesară pentru a fi înţelese de persoanele cu deficienţe de auz, realizând chiar şi o listă cu trei dintre acestea, pe care a inclus-o în plângerea oficială.

Suris menţionează că este şi abonat la conţinutul premium oferit de Pornhub, însă avertizează că acesta este doar o risipă de bani, conform Complex. El speră ca procesul său să ajute la crearea unui mediu mai incluziv pentru persoanele surde, solicitând ca site-ul să adauge subtitrări şi să îi plătească daune.

Pornhub a oferit un răspuns oficial pentru site-ul TMZ, prin vicepreşidentele Corey Price: ”Înţelegem că Yaroslav Suris dă în judecată Pornhub pentru că am fi respins accesul la videoclipurile noastre persoanelor cu deficienţe de auz. Deşi în mod normal nu comentăm asupra unor procese în curs de desfăşurare, am dori să menţionăm că există o categorie cu subtitrări pe site-ul nostru”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: