Recenziile tale sunt binevenite

Românii îşi dau cu părerea astăzi poate mai mult decât oricând, mai ales pe teme care ard în societate, lucru foarte bun într-o democraţie în măsura în care se păstrează un nivel de decenţă şi relevanţă. 

Majoritatea au început să caute online pareri despre ... Părerile coerente despre produse, servicii sau companii îţi pot fi chiar ţie de folos atunci când cauţi referinţe. De ce să cumperi ceva despre care lumea spune că nu este de calitate? De ce să apelezi la firma care nu se ridică la înălţimea aşteptărilor celor care au avut deja de-a face cu ofertele sale? În ce măsură contează faptul că un produs este lăudat de toată lumea pentru a decide să îl cumperi?

Nu în cele din urmă, de ce să ţii părerea despre un produs, un serviciu sau o firmă numai pentru tine când ar putea şi alte persoane asemenea ţie să se ferească de experienţele tale negative sau să meargă pe recomandarea ta şi să se bucure de aceleaşi produse de calitate?

Un feedback, o recenzie – un review este subiectiv, DAR...

...dacă este împărtăşit, capătă putere şi relevanţă. La originea oricărei păreri stă o experienţă personală care cu siguranţă merită împărtăşită, fiindcă pentru cineva contează!

Platforma 2cents.ro este disponibilă şi potrivită oricărei persoane care caută să exprime ceva sau să capete repere, să se informeze, să se hotărască mai uşor. Pe de altă parte, companiile au parte de aici de informaţii brute legate de imaginea pe care clienţii lor şi-o formează despre ele.

Este un joc al transparenţei, al impresiilor personale care, împreună, ajung să cântărească foarte mult. Este o sursă de informaţii şi de poziţionări despre lucruri care te interesează. Dacă până aici eşti de acord cu ce ai citit, dacă participi deja cu review-uri sau vrei să începi să faci acest lucru, află de concursul pregătit special pentru tine şi cei ca tine!

Concursul de dat cu părerea, o idee 2cents.ro

2cents.ro este o platformă nouă, fresh, cu sute de mii de firme şi zeci de mii de produse supuse deja „bombardamentului” cu păreri. Poţi aici să postezi toate review-urile pe care vrei să le faci şi toate părerile pe care le ai despre produse, servicii sau firmele care le vând sau le prestează.

2Cents organizează un “concurs de dat cu părerea”, cu debutul pe 1 iunie 2019. Durează o lună, până pe 1 iulie 2019, şi are ca participanţi toate persoanele care postează o părere/ un review la orice firmă sau produs existent pe site.

Te înregistrezi, postezi o părere şi eşti înscris/ă automat în concurs!

Sunt puse la bătaie 10 carduri cadou eMAG în valoare de 100 RON!

Produsele cumpărate cu aceste carduri cadou abia aşteaptă să fie supuse feedback-ului tău pe site, iar dacă nu se află pe site, le poţi adăuga chiar tu! Nicio grijă, dacă ai ceva negativ de spus, site-ul nu va şterge nimic, întrucât nu are niciun interes comercial.

Fiind un concept care în străinătate are vechime, iată că şi în România a apărut această idee de punte între firme şi potenţialii clienţi. 2cents.ro colectează păreri directe de la oameni ca tine (aşa sună, inspirat, sloganul) şi subliniază rolul şi importanţa review-urilor, recenziilor despre oricine şi orice. 

Poţi influenţa modul în care firmele se raportează la clienţi. Poţi influenţa alegerea unei alte persoane interesate de acelaşi lucru ca tine. Poţi ajuta şi poţi fi ajutat/ă, în aceeaşi măsură. Ce crezi tu contează foarte mult, vocea îţi va fi auzită iar părerile celorlalţi contează pentru tine!

Exprimă-ţi opinia şi câştigă un card cadou eMAG!