ESET lansează o nouă generaţie de produse anti-malware pentru acasă şi platforma ESET HOME

ESET lansează o nouă generaţie de produse anti-malware pentru acasă şi platforma ESET HOME

ESET NOD32 Antivirus ESET Internet Security şi ESET Smart Security Premium.

ESET a lansat noua versiune a gamei sale de produse anti-malware pentru utilizatorii de acasă, care include soluţiile ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security şi ESET Smart Security Premium.

Ştiri pe aceeaşi temă

Utilizatorii acestor produse vor avea acum acces la platforma ESET HOME, disponibilă ca aplicaţie mobilă sau portal web, ce permite administrarea securităţii tuturor dispozitivelor cu Windows şi Android, printr-o interfaţă integrată şi uşor de utilizat.

Pe baza raportului de analiză a ameninţărilor redactat de ESET pentru primul trimestru din 2021, tendinţa de creştere în volum a atacurilor cibernetice se menţine şi anul acesta la cote înalte, în special datorită numărului de ameninţări îndreptate spre angajaţii care lucrează de acasă.

Conform cercetărilor efectuate de ESET, la nivelul utilizatorilor casnici de soluţii antivirus şi anti-malware, o singură persoană din familie îşi asumă cel mai adesea sarcinile de securitate IT pentru toti membrii. Ca atare, devine importantă existenţa unei soluţii care să ofere un management unitar al produselor de securitate destinate uzului familial.

De asemenea, pentru a răspunde în mod eficient cerinţelor utilizatorilor din segmentul de acasă şi pentru a le oferi o protecţie de nivel superior, ESET lansează LiveGuard, un modul special integrat în ESET Smart Security Premium. LiveGuard oferă suplimentar un strat proactiv de protecţie împotriva unor tipuri de ameninţări nemaiîntâlnite. În plus, ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security şi ESET Smart Security Premium oferă acum o protecţie îmbunătăţită şi o serie de funcţii noi pentru toţi clienţi.

În centrul acestei oferte se află ESET HOME, o platformă de gestiune a securităţii nouă şi îmbunătăţită, care face mai uşoară administrarea securităţii dispozitivelor de acasă. ESET HOME le oferă utilizatorilor o monitorizare cuprinzătoare a tuturor soluţiilor ESET pe care le au instalate dintr-un singur loc. Astfel, utilizatorii au o vizibilitate completă asupra stării actuale de protecţie a diferitelor dispozitive cu care se conecteaza la conturile lor digitale.

Accesibilă prin intermediul portalului web şi a aplicaţiei mobile, platforma ESET HOME este proiectată cu gândul la utilizatorii de dispozitive mobile, pentru a permite gestionarea on-the-go a securităţii.

ESET aduce noi îmbunătăţiri pe partea de protecţie a tranzacţiilor bancare şi de plăţi, consolidând securitatea utilizatorilor care accesează portofele de criptomonede (vizate tot mai des de către hackeri) şi site-urile bancare, oferind, astfel, modalităţi mai sigure de gestionare a acestor active.

ESET NOD32 Antivirus a fost cu această ocazie portat şi pentru platforma ARM64 şi este disponibil gratuit în canalul beta de testare.

Printre actualizările cheie se numără:
 

  • ESET HOME — Părinţii pot folosi ESET HOME pentru a partaja licenţe cu familia şi prietenii sau pentru a monitoriza activitatea online a copiilor şi pentru a gestiona timpul petrecut de aceştia în faţa ecranelor, din modulul de Parental Control (prin intermediul portalului web ESET HOME).
  • LiveGuard — Integrat cu ESET Smart Security Premium, LiveGuard oferă o protecţie suplimentară chiar şi împotriva ameninţărilor nemaivăzute, protejând utilizatorii faţă de malware, înainte de executarea codului maliţios. Acest serviciu, personalizat pentru fiecare utilizator, analizează toate fişierele cu caracter suspect, inclusiv documente, scripturi, asistenţi de instalare şi fişiere executabile într-un mediu sandbox sigur, pentru a verifica adevărata natură a acestora.
  • Îmbunătăţiri de protecţie - Modulul de banking şi protecţie a plăţilor, disponibil cu ESET Internet Security şi ESET Smart Security Premium va avea acum opţiunea de a rula în mod implicit, protejând orice browser acceptat, oferind astfel un nivel suplimentar de securitate. Ransomware Shield a fost consolidat cu tehnici îmbunătăţite de detecţie bazate pe comportament. Exploit Blocker a fost îmbunătăţit pentru a acoperi tehnici dăunătoare suplimentare.
  • Password Manager — Funcţie disponibilă cu ESET Smart Security Premium, managerul de parole a fost complet reproiectat pentru a oferi o securitate îmbunătăţită şi o mai mare uşurinţă în utilizare. Managerul de parole este disponibil în toate browserele majore ca extensie de browser şi pe dispozitivele Android şi iOS ca aplicaţie nativă. Funcţiile noi includ suport pentru KeePass şi Microsoft Authenticator.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările