Campania de reduceri Netuarie. Abonamentele Digi Net scad cu 50%

Campania de reduceri Netuarie. Abonamentele Digi Net scad cu 50%

Începând cu 19 februarie, timp de 5 zile, clienţii Digi Net beneficiază de o reducere de 50% timp de 6 luni la abonamentul de internet dacă aleg să treacă la un pachet superior, prin site-ul DigiRomania.ro.

Oferta NETUARIE se aplică tuturor abonaţilor DigiNet la FiberLink 300 şi FiberLink 500 care fac upgrade la Fiberlink 500 sau 1000 şi nu se cumulează cu alte promoţii sau oferte existente.

NETUARIE pentru clienţii noi.  La abonarea online la serviciile de internet fix Fiberlink 300, Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000, noii abonaţi vor beneficia de aceeaşi reducere de 50% timp de 6 luni, care se va vedea direct pe factură.

Pentru a beneficia de această promoţie, abonaţii existenţi vor avea de parcurs următorii paşi: accesează site-ul digiromania.ro, secţiunea “Contul meu”, “Serviciile mele”, “Digi Net Fiberlink”, aleg pachetul nou dorit (Fiberlink 500 sau 1000), iar preţul pe care îl vor achita va fi apoi redus cu 50% timp de 6 luni.

Clienţii noi vor selecta categoria de servicii INTERNET de pe digiromania.ro, îşi vor alege pachetul de internet (Fiberlink 300, 500 sau 1000) şi vor finaliza procesul de comandă.

Pentru toţi clienţii, campania NETUARIE este valabilă între 19 si 23 februarie şi este disponibilă exclusiv online pentru contracte cu durata de 24 de luni, iar toate detaliile pot fi găsite pe site şi pe aplicaţia mobilă Digi Romania.

Operatorul de comunicaţii electronice convergente Digi| RCS & RDS este liderul pieţei pe segmentul serviciilor de internet şi date fixe, potrivit datelor făcute publice de Autoritatea  Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), pentru primul semestru al anului 2019. Digi deţine cea mai extinsă reţea de fibră optică din regiune, cu 5,7 milioane homes passed, în România, şi are o cotă de piaţă de peste 50%.

Conform statisticilor oficiale, în România, traficul mediu lunar pe conexiune a crescut semnificativ în ultimii 2 ani. Un utilizator de internet fix consumă, în medie, pe lună, 27 GB de date, cu 29% mai mult decât în 2017. Potrivit statisticilor ANCOM, circa 30 % dintre conexiunile de internet fix oferă viteze de transfer inferioare vitezei de 100 Mbps.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: