Razer scoate versiuni wireless ale celor mai populare periferice ale sale

Razer scoate versiuni wireless ale celor mai populare periferice ale sale

Căştile BlackShark V2, tastatura BlackWidow V3 şi mouse-ul DeathAdder V2 sunt perifericele care vor primi noi versiuni wireless, acestea având de acum şi titulatura ”Pro”.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce primele mouse-uri cu HyperSpeed au fost deja testate şi validate de jucători profesionişti din întreaga lume, tehnologia wireless de la Razer este acum implementată şi în căştile vârf de gamă, dar şi în cea mai populară tastatură de gaming a brand-ului american.

Razer BlackShark V2 Pro

Utilizând tehnologia Razer HyperSpeed Wireless, noua pereche de căşti oferă o experienţă audio excelentă şi fără pierderi de calitate. Jucătorii pot savura sesiuni prelungite de gaming cu latenţă redusă, mulţumită autonomiei de până la 24 de ore, dar şi a distanţei de până la 12 metri de acoperire wireless.

Razer BlackShark V2 Pro utilizează aceleaşi difuzoare Razer TriForce Titanium de 50mm care au fost utilizate pentru prima dată pe Razer BlackShark V2. Cu o incintă audio suplimentară, noile căşti Razer BlackShark V2 Pro oferă o calitate audio şi mai deschisă şi clară, cu frecvenţe înalte definite, medii bogate şi un bass puternic. Acest lucru este posibil mulţumită reglării individuale a fiecărei game de frecvenţe (joase, medii, înalte) la nivel de difuzor.

Prin utilizarea tehnologiei THX Spatial Audio cu profiluri dedicate fiecărui joc, Razer BlackShark V2 Pro oferă sunet poziţional care înconjoară jucătorul în 360 de grade, oferindu-i acestuia un avantaj competitiv. Astfel, BlackShark V2 Pro este perechea de căşti care oferă cea mai completă experienţă pentru esports.

Razer DeathAdder V2 Pro

DeathAdder V2 Pro oferă 3 moduri de conectare, cu până la 120 de ore de funcţionare prin Bluetooth, 70 de ore prin Razer HyperSpeed Wireless pentru latenţe extrem de mici, sau o funcţionare continuă prin utilizarea cablului Razer Speedflex ce permite utilizarea mouse-ului în timpul încărcării.

La interiorul lui DeathAdder V2 Pro se află recent îmbunătăţitele switch-uri optice Razer, ajunse la generaţia a doua, ce oferă o senzaţie tactilă inconfundabilă şi acurateţe, fără clickuri neintenţionate.Aceste switch-uri sunt certificate pentru până la 70 de milioane de acţionări.

Razer BlackWidow V3 Pro

BlackWidow V3 Pro este cel mai nou membru al renumitei familii de produse BlackWidow, şi reprezintă prima tastatură wireless de gaming realizată vreodată de Razer. Fiind acum echipată cu tehnologia Razer HyperSpeed Wireless, Razer BlackWidow V3 Pro vine şi cu o autonomie de până la 200 de ore, switch-uri mecanice îmbunătăţite şi taste Doubleshot din ABS.

Noile Razer Mechanical Switches utilizate în BlackWidow V3 Pro au un înveliş transparent ce permite o iluminare Razer Chroma RGB mai intensă, iar switch-urile mecanice Yellow de la Razer sunt acum mai silenţioase, sub fiecare tastă existând elemente de silicon destinate atenuării zgomotului.

Şi suprafaţa tastelor Doubleshot ABS a fost îmbunătăţită, aceasta fiind rezistentă chiar şi în condiţii de utilizare îndelungată. Switch-urile sunt certificate pentru o utilizare de până la 80 de milioane de apăsări, ceea ce reprezintă o combinaţie perfectă între fiabilitate şi performanţe.

Toate cele trei produse sunt disponibile deja pe site-ul Razer şi la distribuitorii autorizaţi ai companiei, pentru 199,99 de euro (BlackShark), 149,99 de euro (DeathAdder) şi 249,99 de euro (BlackWidow).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările