AMD a lansat placa video Radeon Pro W5500, destinată profesioniştilor

AMD a lansat placa video Radeon Pro W5500, destinată profesioniştilor

De asemenea, AMD a anunţat şi GPU-ul Radeon PRO W5500M, care este destinat noii generaţii de staţii mobile de lucru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Radeon Pro W5500 livrează o performanţă ridicată la pachet cu funcţii esenţiale pregătite să facă faţă aşteptărilor profesioniştilor din varii domenii de editare grafică.

Folosindu-se de arhitectura de înaltă performanţă AMD RDNA şi de memorie GDDR6, placa video Radeon Pro W5500 livrează o performanţă-per-clock cu 25 de procente mai ridicată decât în cazul generaţiei anterioare de arhitectură GCN (Graphics Next Core).

Printre cele mai importante funcţii ale plăcii video Radeon Pro W5500 se numără:

  • Performanţă deosebită în multitasking – Oferă o performanţă estimată în application workflow de 10 ori mai bună, măsurată cu ajutorul benchmark-ului SPECviewperf 13.
  • Eficienţă energetică Real-World – Combinaţia dintre eficienţa energetică a arhitecturii AMD RDNA şi platforma Radeon Pro Software for Enterprise permite plăcii video Radeon Pro W5500 să crească nivelul de performanţă pentru a permite rularea eficace a aplicaţiilor profesionale.
  • Sofware de nivel profesional – Radeon Pro Software for Enterprise oferă îmbunătăţiri ale performanţei cu fiecare versiune nouă care este lansată. De asemenea, platforma oferă suport pentru AMD Remote Workstation, permiţând profesioniştilor să îşi acceseze staţiile fizice de lucru de oriunde.

Placa video Radeon Pro W5500 va fi disponibilă pentru achiziţionare la jumătatea lunii februarie, la un preţ recomandat de 399 de dolari. De asemenea, GPU-ul Radeon Pro WX 5500M va echipa staţii de lucru profesionale mobile începând cu primăvara anului 2020.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: