Philips lansează monitorul 242B1G, un nou model din gama „eco-friendly” a producătorului

Philips lansează monitorul 242B1G, un nou model din gama „eco-friendly” a producătorului

Monitorul utilizează o nouă tehnologie de iluminare cu LED-uri care menţine nivelul de luminozitate şi precizia culorilor, folosind un consum scăzut de energie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul monitor Philips 242B1G (diagonala de 23,8 "/ 60,5 cm) este conceput pentru îmbunătăţirea productivităţii şi pentru utilizatorii cu spirit ecologic. Acesta utilizează o nouă tehnologie de iluminare cu LED-uri care menţine nivelul de luminozitate şi precizia culorilor, folosind un consum scăzut de energie. Monitorul este echipat cu o serie de alte tehnologii de economisire a energiei, cum ar fi PowerSensor, LightSensor şi comutatorul de putere de 0 waţi.

Tehnologia PowerSensor detectează prezenţa sau absenţa utilizatorului printr-un senzor infraroşu şi reduce automat luminozitatea monitorului când acesta nu este folosit, contribuind la economisirea a până la 80% din consumul de energie electrică. Tehnologia LightSensor detectează lumina ambientală şi reglează luminozitatea ecranului, iar comutatorul ZeroPower permita ca, la simpla apăsare a sa, utilizatorii să îşi poată deconecta complet monitorul de la sursa de curent, rezultând un consum zero de energie.

Monitorul este compus din 85% materiale plastice reciclate post-consum, având certificat TCO Edge. Philips 242B1G este complet lipsit de substanţe nocive precum mercur, halogen şi PVC / BFR. În plus, toate materialele de ambalare ale acestui model sunt 100% reciclate şi îndeplinesc standardele internaţionale majore, cum ar fi EnergyStar 8.0, EPEAT şi RoHS.

La capitolul specificaţii, monitorul are un panou IPS cu unghiuri de vizualizare de 178 de grade. Există şi trei funcţii care protejează ochii pentru a minimiza oboseala acestora: LowBlueMode, pentru reducerea luminii albastre, FlickerFree, care reglează luminozitatea şi reduce efectul de flicker şi Easy Read, pentru o experienţă de lectură pe care Philips o numeşte „asemănătoare cu cea oferită de hârtie”.

Monitorul Philips 242B1G este disponibil din această lună la un preţ de 1018 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările