Samsung anunţă un nou telefon cu baterie de 7000mAh

0
0
Foto: Samsung
Foto: Samsung

După Galaxy M51, Samsung vine cu un nou smarpthone cu o baterie uriaşă, de 700mAh, făcând parte din seria Galaxy F.

Samsung Galaxy F62 are un ecran de 6,7 inci de tip Infinity-O AMOLED Plus cu rezoluţie FullHD+ şi o cameră de selfie de 32MP, plastă în centrul părţii de sus a display-ului. Pe spate, telefonul vine cu o principală de 64MP, o cameră ultrawide de 12MP, un senzor macro de 5MP şi un senzor de adâncime, tot de 5MP.

Telefonul va avea înăuntru un procesor pe 7nm Exynos 9825, acelaşi prezent pe seria Galaxy Note 10, la care se vor alătura 6GB sau 8GB de memorie RAM şi 128GB de memorie de stocare.

Specificaţia care atrage însă atenţia consumatorilor este cu siguranţă bateria uriaşă, de 7000mAh, pe care Samsung a mai folosit-o pentru un singur telefon până acum: Galaxy M51. În pachet se află şi un încărcător pe 25W, semn că Samsung nu este încă gata să renunţe la brick-urile sale pentru toate telefoanele pe care le lansează.

Samsung Galaxy F61 va veni în trei variante de culoare: Laser Green, Laser Blue şi Laser Grey, însă momentan telefonul se lansează doar pe piaţa din India, la un preţ aproximativ cu 330-360 de dolari. Nu este însă exclus să îl vedem la un moment dat adus şi în România, deşi specificaţiile sale sunt destul de similare cu cele ale lui Galaxy M51.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri