Philips lansează 243S1, monitor cu conectivitate USB-C şi design ergonomic

Philips lansează 243S1, monitor cu conectivitate USB-C şi design ergonomic

Monitor Philips 243S1.

Philips lansează monitorul 243S1, cu panou IPS de 24 inchi (23,8 inchi / 60,5 cm diag.), rezoluţie FullHD, opţiuni de conectivitate USB-C şi un docking station încorporat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Datorită Docking Station-ul USB-C integrat, Philips 243S1 încarcă, transferă şi conectează laptopul în acelaşi timp. Conectorul USB-C subţire şi reversibil permite o conexiune uşoară, cu un singur cablu, care transferă date cu viteză, în timp ce încarcă (până la 65 W) notebook-ul conectat la monitor. 

Philips 243S1 dispune şi de un port Ethernet RJ-45 încorporat, precum şi de un HDMI 1.4, un DP 1.2 şi 4 USB-A pentru a conecta cu uşurinţă orice periferice şi dispozitive auxiliare.

Modelul dispune de o bază SmartErgo care permite ajustări ergonomice pentru ca utilizatorii să-l poziţioneze aşa cum doresc. Utilizatorii pot înclina (+25/-5 grade), roti (+180/-180 grade) şi pot regla înălţimea monitorul (până la 130 mm) pentru o poziţie potrivită de utilizare. 

Pentru a reduce în mod eficient oboseala ochilor, monitorul Philips 243S1 îndeplineşte standardul TÜV Rheinland Eye Comfort. 


Monitorul oferă unghiuri largi de vizualizare pentru a evita reducerea calităţii imaginii atunci când un film este vizionat din unghiuri diferite. Această experienţă de vizionare este posibilă şi datorită tehnologiei Flicker-Free, modului LowBlue şi experienţei de citire asemănătoare hârtiei oferită de modul EasyRead. Aceste opţiuni asigură o productivitate sporită în timpul orelor lungi de lucru.

Philips 243S1 este disponibil din ianuarie 2022 la un preţ recomandat de 1629 Lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările