MMD lansează un monitor curbat, de 49 inci, Philips 498P9 Brilliance

MMD lansează un monitor curbat, de 49 inci, Philips 498P9 Brilliance

Monitor Philips 498P9 Brilliance.

MMD lansează noul Philips 498P9 Brilliance, un monitor LCD curbat cu diagonală de 49 inci (48,8 inci / 124 cm), creat pentru profesionişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu un format SuperWide de 32:9 şi o rezoluţie 5120x1440, monitorul poate înlocui  două monitoare 16:9 Quad HD cu diagonală de 27 inci.

Monitorul oferă o experienţă de vizualizare mult mai confortabilă pentru ochii utilizatorului datorită curburii de 1800r cce reproduce forma naturală a ochiului uman. Funcţionalitatea acestui monitor este sporită de tehnologia MultiView ce permite profesioniştilor să conecteze un computer şi un laptop, având posibilitatea de vizualizare duală activă. Nu mai este nevoie de două monitoare unul lângă altul. 

Monitorul Philips 498P9 dispune de o gamă largă de opţiuni de conectivitate, cum ar fi DisplayPort, HDMI şi USB 3.2. Comutatorul KVM MultiClient integrat şi funcţia Multi-View permit utilizatorilor să controleze două dispozitive separate în acelaşi timp folosind un singur setup monitor-tastatură-mouse, economisind timp şi spaţiu. Cu o simplă apăsare de buton utilizatorul poate schimbă între calculatoarele pe care le controlează pentru o eficienţă mai mare.

Monitorul Philips 498P9 este echipat cu suportul Compact Ergo Base, care se înclină, se învârte şi se ajustează pe înălţime.

Ecranul său are o rezoluţie QHD (5120 x 1440) ce oferă detalii ridicate şi fidelitate imaginilor - potrivit pentru acele sarcini care necesită precizie. Calitatea imaginii este scoasă în evidenţă şi mai mult prin SmartImage, o tehnologie care analizează conţinutul afişat pe ecran şi optimizează setările monitorului. Tehnologia Adaptive-Sync asigură o experienţă de gaming plăcută fără artefacte vizuale sau efectul de rupere al imaginii.

Monitorul oferă utilizatorilor modul LowBlue şi Tehnologia Flicker-free ce ajută la reducerea oboselii ochilor.

Prin activarea comutatorului 0 watt, utilizatorii pot întrerupe complet alimentarea monitorului, ceea ce duce la un consum de energie zero. Mai mult, ambalajul este 100% reciclabil şi respectă standardele de mediu precum EnergyStar 8.0, EPEAT , RoHS, TCO Certified.

Monitorul Philips 498P9 va fi disponibil din luna august 2020, la un preţ de 4342 Lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: