Microsoft vine în ajutorul celor care lucrează de acasă şi oferă gratuit programul Microsoft Teams

Microsoft vine în ajutorul celor care lucrează de acasă şi oferă gratuit programul Microsoft Teams

Scrisoarea unei angajate Microsoft care locuieşte şi lucrează în Shanghai a determinat compania să pună la dispoziţie gratuit pentru persoanele care lucrează în această perioadă de la distanţă serviciul Microsoft Teams.

Ştiri pe aceeaşi temă

Microsoft Teams este un serviciu care face parte din Office 365, programul pe care îl au cu siguranţă majoritatea companiilor. Cu toate acestea, gigantul american vine şi în ajutorul celor care nu deţin Office şi oferă posibilitatea tuturor de a se coordona cu colegii de birou prin serviciul Teams.

Microsoft Teams oferă opţiuni de chat şi video call pentru grupuri numeroase, precum şi o funcţie ce permite partajarea şi editarea comună a unor fişiere din Word, PowerPoint sau Excel, în timp real.

Decizia celor de la Microsoft vine ca urmare a faptului că foarte mulţi angajaţi sunt obligaţi să lucreze de acasă în această perioadă, din cauza epidemiei de COVID-19. Compania a creat un ghid de utilizare, care include şi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări sau sfaturi pentru cei care lucrează de acasă şi poate fi consultat aici

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: