ASUS a anunţat noul Zephyrus Duo 15, un laptop de gaming cu două ecrane şi look incredibil

ASUS a anunţat noul Zephyrus Duo 15, un laptop de gaming cu două ecrane şi look incredibil

După ce a integrat un al doilea ecran anul trecut în gama sa Zenbook, Asus a anunţat astăzi şi primul laptop de gaming cu două ecrane al său: Zepyhrus Duo 15.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul laptop integrează două display-uri într format subţire, fără a sacrifica performanţa înaltă care a definit până acum seria ROG, anunţă ASUS.

La fel ca Zenbook Duo de anul trecut, noul ROG Zephyrus Duo de 15 inci combină ecranul tradiţional cu unul mai mic, la fel de lat însă, denumit ScreenPad Plus şi cu capacităţi touch-screen. Acesta poate acţiona atât ca un monitor secund, extinzând imaginea de pe cel principal, dar poate fi folosit şi pentru funcţii total diferite.

Unele dintre acestea vor fi statistici pentru jocuri precum Fornite, League of Legends sau CS:GO, iar cei de la Asus au lucrat cu producătorii jocului Dying Light pentru a crea o funcţie specială.

În carcasa de aluminiu se află procesoare i7 sau i9 extrem de puternice, din a 10-a generaţie a celor de la Intel. De grafică se ocupă plăcile NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER (vesiunea Max Q) sau GeForce RTX 2070 SUPER, ambele cu 8GB şi GDDR 6.

Gamerii şi creatorii de conţinut vor fi mulţumiţi în privinţa ecranului, pentru că le oferă opţiunea de a alege. Cei 15,6 inci, cu certificare Pantone pot fi: fie 4K UHD, la 60Hz şi recunoaştere Adobe 100% (pentru creatori), fie FHD IPS, la 300Hz, viteză de 3ms şi recunoaştere sRGB 100% (pentru gameri).

La capitolul RAM, Zephyrus Duo 15 poate ajunge până la 48GB, cu memorie DDR-4 la 3200MHz. Laptop-ul are implementată şi o tehnologie de răcire extrem de interesantă, care ridică cel de-al doilea ecran, punându-l într-un unghi orientat spre utilizator.

De asemenea, Zephyrus Duo are două slot-uri SSD, cu suport în RAID 0, încărcare pe USB-C şi un port cu Thunderbolt 3, pentru cei care vor să adauge un monitor, stocare de mare viteză sau orice altceva îşi doresc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: