Apple nu va mai produce iMac Pro

Apple nu va mai produce iMac Pro

Staţie iMac Pro FOTO Apple.com

Apple a anunţat că nu va mai produce staţii all-in-one iMac Pro, în acest moment pe site-ul companiei mai există o singură variantă, de bază, şi a dispărut posibilitatea de a personaliza sistemul pe care vrei să-l achiziţionezi.

Ştiri pe aceeaşi temă

iMac Pro se va mai vinde "while supplies last”, cât timp mai există stoc, şi puteţi cumpăra doar configuraţia de bază, cu procesor Xeon cu 10 nuclee. Potrivit surselor, Apple consideră că majoritatea clienţilor sunt mulţumiţi de ceea ce oferă iMac 2020. Cei care doresc un computer mai puternic pot achiziţiona un desktop Mac Pro.
 
Schimbarea a fost observată pentru prima dată de 9to5Mac. IMac Pro este versiunea mai puternică a iMac standard, cu procesoare Intel Xeon pentru staţii de lucru, cu memorie ECC şi grafică AMD Radeon Pro. IMac Pro a oferit, de asemenea, performanţe de răcire îmbunătăţite faţă de iMac standard şi a venit într-o culoare gri spaţial exclusivă, cu accesorii potrivite.
 
Se aşteaptă ca Apple să reînnoiască iMac-ul standard cu un design nou şi cu procesoare proprii în 2021. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările