Din păcate, în timp aceste echipamente nu mai funcţionează la capacitate maximă din cauza uzurii zilnice, a sistemului de alimentare, a tastaturii, a bateriei, a defecţiunilor care apar datorită unor viruşi, componente de calitate îndoielnică şi altele. Chiar şi cea mai mică defecţiune la un laptop poate afecta mult capacitatea acestuia de funcţionare. De aceea sunt necesare centrele care oferă servicii specializate pentru laptopuri.

Trebuie să găseşti un centru de reparaţii cu tehnicieni cu experienţă, care pot pune un diagnostic rapid şi realiza o reparaţie pe măsură, pentru astfel de echipamente. Găsirea unui service de laptopuri cu preţuri accesibile nu este atât de greu, dar al unui centru care să ofere servicii de calitate poate fi pentru unii chiar un lucru destul de dificil. De aceea recomandăm celor interesaţi Service OnLaptop din Bucureşti care garantează calitatea serviciilor sale şi care are două sedii – unul în sectorul 2, în Strada Lacului nr. 21 şi unul în sectorul 4, pe Calea Văcăreşti nr. 278. Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 10-18.

1.Ai nevoie de ajutorul unui expert pentru reparaţia laptopului?

Nu trebuie să-ţi mai faci griji, datorită service-ul OnLaptop.ro pentru reparaţii laptopuri în Bucureşti care are o vastă experienţă în domeniu, laptopul tău va fi ca nou. Aici vei avea garanţia că laptopul va fi reparat de tehnicieni competenţi care găsesc soluţie la orice problemă.

Acum poţi beneficia de cele mai bune servicii, de cele mai avantajoase şi competitive preţuri. Economiseşti timp şi efort pentru că vei găsi tehnicieni calificaţi, care te pot ajuta să rezolvi orice defecţiune sau problemă a laptopului.

2. Verifică tipurile de servicii pe care le oferă centrul de reparaţii!

Firma OnLaptop realizează reparaţii de orice fel, unele foarte complicate care necesită experienţă şi pregătire din partea tehnicienilor. Dacă este posibil sunt reparate componentele defecte, iar dacă este necesar acestea sunt înlocuite cu alte componente noi, originale, de calitate.

3. Află dacă firma poate rezolva orice problemă sau defecţiune a unui laptop!

Firma OnLaptop lucrează cu aparatură de TOP, ultra-performantă, recomandă folosirea unor componente originale, de înaltă calitate, reparaţiile fiind realizate la un nivel înalt de calitate, cu simţ de răspundere. Se utilizează staţii performante de lipit SMD, instrumente adecvate pentru reparaţii de mare fineţe, care rezolvă defecţiunile la orice marcă şi model de laptop.

4. Contează diagnosticul primar la un laptop!

În acest service diagnosticul primar este gratuit şi realizat de personal calificat, de specialişti care au abilităţi tehnice foarte bune şi ani de experienţă.

Tehnicienii identifică problemele, verifică cauza defectelor şi îţi prezintă soluţia potrivită. Pot fi multe probleme care să afecteze capacitatea de funcţionare a unui laptop: viruşi, deteriorarea tastaturii sau a unor componente (placa de bază, procesor, USB, hard disk, memorie RAM şi altele), supraîncălzirea dispozitivului, acumularea de praf, etc. De asemenea tot ei îţi prezintă eventualele costuri pentru reparaţii sau înlocuirea unor componente defecte.

5. Ţine cont de experienţa firmei de reparaţii pentru laptopuri!

Firma OnLaptop are tehnicieni profesionişti care sunt pasionaţi de meseria lor şi pot repara orice laptop, indiferent de marcă sau brand. Firma are o experienţă de 10 ani în acest domeniu şi se poate lăuda cu peste 10 000 de clienţi care au fost mulţumiţi de serviciile oferite, rata de succes fiind de peste 95%. Cu siguranţă experienţa contează, astfel de specialişti pot identifica cu uşurinţă orice problemă a oricărui laptop şi pot găsi cea mai bună soluţie pentru rezolvarea ei.

6. Alege o firmă care utilizează un sistem CRM pentru asistenţa clienţilor

Firma OnLaptop centralizează reparaţiile în sistem tip CRM. Astfel orice client poate afla detalii despre reparaţia laptopului său, despre cât va fi ţinut în service. O astfel de aplicaţie permite accesul la istoricul service-ului şi clientul este informat la timp cu privire la problemele despre echipamentul său, respectiv despre planificările reparaţiilor la laptop. Toate laptopurile primite de la clienţi sunt înregistrate în acest sistem CRM.

Cu siguranţă această firmă oferă servicii de calitate şi răspunsuri prompte, ceea ce îşi doreşte orice client. Firma are stocuri de componente pentru laptopuri, deci nu apare riscul de a aştepta mult timp pentru schimbarea unui element.

7. Stabilitatea firmei contează!

Firma OnLaptop nu a apărut peste noapte, este o firmă deja cunoscută în capitală, care are mii de clienţi. Firma ţine cont de fiecare client, îşi doreşte ca acesta să fie mulţumit de serviciile primite deoarece, în caz contrar, riscă să piardă clienţii şi să nu aibă atât de mult succes pe piaţa afacerilor. Dispune de un personal calificat, de tehnicieni capabili, care au experienţă şi care pot oferi servicii de înaltă calitate.

8. Preţuri reale pentru servicii de calitate! Garanţie şi seriozitate!

Preţurile sunt accesibile, toate serviciile sunt pe placul clienţilor. Fiecare client va primi factură şi certificat de garanţie pe o durată de timp de 6 luni. Pentru unele componente folosite la laptop se oferă garanţie de 1-2 ani. Firma pune accent pe calitate, toate reparaţiile sunt efectuate cu mare atenţie şi responsabilitate.

9. Beneficii pentru toţi clienţii

Atât pentru persoanele fizice, dar mai ales pentru persoanele juridice, laptopul este foarte necesar. Acest echipament este folosit de către orice om de afaceri, el depinde de acest gadget (îl foloseşte la administrarea magazinului online, la realizarea unor documente, la prelucrarea comenzilor), de aceea este important să funcţioneze cât mai bine, la capacitate maximă.

Firma OnLaptop oferă sfaturi şi soluţii rapide pentru întreţinerea şi reparaţia laptopurilor, livrare promptă şi realizarea serviciilor de întreţinere în timp util, calitate garantată, preţuri avantajoase şi competitive.