eMAG mută Black Friday în Bulgaria şi are rezultate instantanee

eMAG mută Black Friday în Bulgaria şi are rezultate instantanee

eMAG a organizat Black Friday şi în Bulgaria FOTO Răzvan Băltăreţu

eMAG organizează Black Friday şi în ţara vecină, Bulgaria, după ce săptămâna trecută l-a organizat în România. Potrivit datelor companiei, vânzările sunt impresionante şi acolo.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit zf.ro, eMAG a reuşit să aibă 500.000 de vizite şi vânzări de două milioane de euro după trei ore de când a deschis campania de Black Friday pe emag.bg.

“Am avut 45.000 de vizitatori la start, ora 7:15 şi comenzi de 1 milion de euro în prima oră. Vârful de trafic simultan a fost atins la ora 8 când pe site erau 70.000 de vizitatori. Am avut o tabletă la 48 leva (108 lei) – am vândut 300 de bucăţi în 5 minute, în medie una pe secundă.

Până la ora 9:45 avem o valoare a comenzilor de două milioane de euro şi 500.000 de vizite”, a spus Stanciu pentru Ziarul Financiar.

eMAG are o cotă de piaţă de 50% în comerţul online din Bulgaria. Magazinul online al Naspers nu a organizat Black Friday şi în Ungaria, unde are reprezentanţă. 

Citeşte mai multe despre Black Friday

Black Friday 2013: cele mai bune oferte de care poţi profita de „Vinerea neagră“ tradiţională

Black Friday 2013: Runda a doua începe la noapte. Magazinele participante promit noi reduceri

Domo vinde maşini şi motociclete Harley Davidson. Reduceri de Black Friday - runda a doua

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările