Violatorul de 15 ani din Preluci şi-a recunoscut vina. El a fost trimis în judecată pentru viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul de 15 ani din localitatea sălăjeană Preluci, comuna Lozna, acuzat că la începutul acestei luni şi-a violat partenerul de joacă, în vârstă de numai 7 ani, a fost trimis în judecată.

Dosarul în care Răzvan, un băiat de 15 ani din Preluci, comuna Letca, a fost cercetat şi va fi judecat pentru viol a fost înregistrat luni, 19 august, pe rolul Tribunalului Sălaj. Astăzi, marţi, magistraţii verifică legalitatea măsurii arestării preventive dispuse în cazul său.

În ceea ce priveşte judecata pe fond, aceasta ar putea să nu fie una foarte lungă întrucât, după cum ne-a declarat procurorul Pompilia Stana, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, în cele din urmă băiatul şi-a recunoscut fapta.

Reamintim că violul s-ar fi produs în momentul în care agresorul şi victima sa se jucau. Se pare că băiatul de 15 ani i-ar fi spus celuilalt că în schimbul... unor favoruri sexuale îl va lăsa să se dea cu bicicleta sa. După consumarea actului, băiatul de 7 ani i-a spus mamei sale ce s-a înâmplat, aceasta anunţând, apoi, poliţia.

Nu este primul caz din Sălaj în care ambele părţi implicate într-un viol sunt minore. În octombrie 2011, un băiat de 14 ani din comunitatea de romi din Ileanda şi-a violat sora vitregă, în vârstă de numai 5 ani.
 

Citeşte şi Cinic, dar adevărat: în Sălaj, cele mai multe violuri au loc "în familie"

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite