VIDEO Viorica Dăncilă, mesaj la patru ani de la Colectiv: „Aceste lucruri nu trebuie să se repete“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul demis face miercuri o vizită la Zalău FOTO Andreea Vilcovschi
Premierul demis face miercuri o vizită la Zalău FOTO Andreea Vilcovschi

Prezentă la Zalău, Viorica Dăncilă a transmis un mesaj la patru ani de la tragedia din Colectiv, subliniind că încă mai sunt lucruri de schimbat în sistemul sanitar românesc.

Premierul demis Viorica Dăncilă se află miercuri, 30 octombrie, în judeţul Sălaj. La ora 9.00, oficialul a făcut o vizită la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, pentru a vedea cele mai recente investiţii realizate în cea mai mare unitate spitalicească din Sălaj.

"Vreau să spun că sunt alături de familiile îndurerate şi le doresc multă sănătate celor care au fost în acest tragic eveniment. S-au schimbat lucrurile (în sistemul sanitar - n.n.), dar mai avem de schimbat şi eu sunt alături de orice proiect care aduce siguranţă pentru cetăţean în România. Vreau sa vorbesc nu în calitate de premier, ci de mamă şi îmi dau seama ce e în sufletul celor care şi-au pierdut copiii, în sufletul celor care i-au pierdut pe cei dragi. Este greu de descris în cuvinte durerea acestor oameni, dar este o tragedie care ne-a marcat pe toţi şi trebuie să facem tot ce este posibil ca aceste lucruri să nu se mai repete", a declarat Viorica Dăncilă, după vizita făcută la Spitalul Judeţean.

Citiţi şi:

Viorica Dăncilă, la a doua vizită în Sălaj. Care este programul premierului demis

Dăncilă, primită la Zalău cu huiduieli, coroane şi un dicţionar. Premierul: „Întâlnim aceiaşi oameni în mai multe locuri. Sunt aşa de uşor de cumpărat?“

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite