VIDEO 1 Decembrie, la Zalău. Liderii partidelor politice şi-au dat mâna, la îndemnul primarului. Cine nu a răspuns invitaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderii PSD, UDMR şi PNL şi-au dat mâna în faţa a 1.000 de zălăuani FOTO Primăria Zalău
Liderii PSD, UDMR şi PNL şi-au dat mâna în faţa a 1.000 de zălăuani FOTO Primăria Zalău

În faţa a circa 1.000 de zălăuani, primarul i-a invitat pe liderii partidelor din Sălaj să îşi dea mâna, într-un "semn de unitate pentru toată ţara". Printre cei care i s-au alăturat s-a numărat şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, preşedintele PNL Sălaj.

Evenimentele prilejuite de celebrarea Zilei Naţionale a României au debutat la Zalău la ora 13, cu alocuţiunile oficialităţilor, urmate de ceremonialul religios şi tradiţionala paradă militară.
În cuvântul său, primarul Ionel Ciunt a subliniat că în România de astăzi există "prea multă ură şi dezbinare" şi i-a invitat pe liderii organizaţiilor judeţene ale principalelor partide din judeţ să i se alăture pentru a-şi da mâna în faţa celor peste 1.000 de zălăuani prezenţi.

"În urma cu 2 saptamani, s-a incheiat o competiţie electorală, dar în afară de dezbaterile mai tensionate uneori, în afară de doctrina politică a oricărui partid, cred ca importanţi sunteti dvs, cei mai importanţi sunt oamenii, şi de aceea, de aici, de la Zalău, de acasă de la Maniu, aş vrea să dăm un semn de unitate pentru toată ţara, şi îi invit lângă mine pe liderii formaţiunilor politice - Tiberiu Marc, Lucian Bode, Seres Denes şi Cosmin Viaşu - să ne dăm mâna astăzi şi să facem fiecare ceea ce trebuie să facem pentru Zalău, pentru Sălaj şi pentru ţară. Să ţineţi minte că împreună suntem mai puternici, iar unirea se contruieşte în fiecare zi", a spus edilul.

I-au răspuns Tiberiu Marc, preşedintele PSD Sălaj, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, preşedinte PNL Sălaj şi Seres Denes, liderul UDMR Sălaj. Preşedintele USR, Cosmin Viaşu nu a fost prezent la festivităţi. Contactat de către reporterul "Adevărul", Viaşu a declarat că dacă ar fi participat la ceremoniile de la Zalău, ar fi refuzat invitaţia: "USR se delimitează de acţiunea domnului primar care pare că a vrut să arate o oarecare alianţă. În acelaşi timp, USR va face tot ceea ce poate pentru binele  comunităţii locale,pentru judeţ şi pentru ţară".

Mai puteţi citi:

Spovedania unui lider PSD, după eşecul de la prezidenţiale. „Am perseverat în greşeală“

Ministrul Transporturilor, la ieşirea de la urne: „Am votat pentru o Românie în care toţi suntem egali în faţa legii“

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite