Veste bună pentru elevi: minivacanţa de 1 Decembrie se ia mai devreme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii din Sălaj intră săptămâna aceasta într-o minivacanţă de patru zile, cu o zi mai mult decât era planificat iniţial. Ziua în plus este dată de cercul pedagogic pe specialităţi, care va avea loc joi, 29 noiembrie, zi liberă pentru marea majoritate a elevilor.

Veste bună pentru elevii din Sălaj. Inspectoratul Şcolar a decis să organizeze cercurile pedagogice pe specialităţi joi, 29 noiembrie, zi care devine, astfel, liberă pentru majoritatea elevilor, excepţie făcând doar clasele la care sunt programate, cu ocazia acestor activităţi metodice, lecţii deschise.


Ziua de vineri, 30 noiembrie, este liberă prin lege, Parlamentul decizând ca începând de anul acesta românii să stea acasă de Sfântul Andrei. Prevederea vine în completarea declarării zilei de 1 Decembrie ca zi liberă, astfel că elevii şi angajaţii, în special cei din mediul bugetar, beneficiază de o minivacanţă în această perioadă.
Pentru elevi, următoarea întrerupere a cursurilor este programată cu două zile înainte de Ajunul Crăciunului, când vor intra în vacanţa de iarnă. Prima zi de vacanţă va fi sâmbătă, 22 decembrie, iar ultima, duminică, 13 ianuarie.


Cursurile se reiau luni, 14 ianuarie 2013, când începe şi semestrul al II-lea al acestui an şcolar. Şcoala se termină, pentru majoritatea elevilor, vineri 21 iunie, semestrul al II-lea fiind întrerupt doar de vacanţa de primăvară, programată între 6 şi 14 aprilie. Săptămâna 1 – 5 aprilie  este săptămână dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului numit „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” (fosta "Şcoală altfel"), având un orar specific.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite