Urmărire cu focuri de armă la marginea pădurii. Un braconier a încercat să-l omoare pe poliţistul care îl urmărea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vânătorul a fost reţinut de poliţişti FOTO Arhivă
Vânătorul a fost reţinut de poliţişti FOTO Arhivă

Un caz uluitor s-a petrecut în comuna sălăjeană Mirşid, la finele săptămânii trecute, când un braconier a tras cu arma de vânătoare în direcţia poliţistului care îl urmărea.

Un bărbat de aproximativ 55 de ani din Zalău riscă să ajungă în arest, fiind acuzat de ultraj, tentativă de omor, uz de armă fără drept şi braconaj. Potrivit procurorilor, în cursul zilei de sâmbătă, 30 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi că doi bărbaţi se află la braconaj într-o pădure din zona Moigrad-Mirşid.

Cei trei poliţişti care au mers la faţa locului, au văzut o maşină parcată la marginea pădurii, aşa că au decis să aştepte. După aproximativ două ore, şi-au făcut apariţia doi bărbaţi înarmaţi cu puşti de vânătoare, care au luat-o la goană în momentul în care oamenii legii i-au somat să oprească.

Unul dintre fugari a fost prins într-un final de către poliţiştii. Celălalt - un bărbat de circa 55 de ani din Zalău - şi-a continuat goana, în tot acest timp ameninţându-l pe omul legii care îl urmărea că îl va împuşca dacă nu renunţă. Când poliţistul a ajuns la aproximativ 15-20 de metri distanţă, zălăuanul a tras un foc de armă în direcţia acestuia, fără a-l nimeri, după care s-a făcut nevăzut.

A fost identificat în ziua următoare şi reţinut, iar în cursul zilei de luni, 2 decembrie, va fi adus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citiţi şi:

Gest plin de cruzime al unui bărbat aflat la vânătoare. Şi-a împuşcat cu sânge rece câinele

Bărbat cercetat pentru trafic de influenţă. Ce sumă a cerut pentru a pune o „pilă“ într-un dosar de braconaj

ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite