Urmărire ca-n filme, urmată de luare de ostatici. Atracţia zilei la sărbătoare poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un exerciţiu demonstrativ al lucrătorilor Serviciului de Acţiuni speciale a fost atracţia Zilei Poliţiei Române de la Zalău. Sute de poliţişti şi invitaţii lor au asistat la demonstraţie.

O interceptare în trafic a unor infractori aflaţi într-un autoturism a fost la un pas să se termine prost, după ce unul dintre aceştia, în încercarea lui de a scăpa de poliţiştii care doreau să îl captureze, a luat ostatică o femeie aflată, întâmplător, pe stradă, ameninţând că o va ucide cu cuţitul pe care îl avea la mână dacă nu este lăsat să plece. Din fericire, incidentul nu a fost decât o demonstraţie făcută de lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Sălaj, în curtea inspectoratului, de Ziua Poliţiei Române.


Conform scenariului pregătit, lucrătorii SAS au reuşit nu numai să o salveze pe "ostatică" (o colegă de la Poliţia de Proximitate), ci şi să-i prindă pe cei doi răufăcători.


Întreaga desăşurare de forte a fost urmărită de sute de poliţişti, dar şi de invitaţii lor, participanţi la festivităţile dedicate Zilei Poliţiei Române şi organizate vineri, 25 martie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.


Un exerciţiu similar a fost executat miercuri, 23 martie, în zona centrală a oraşului, avându-i atunci ca spectatori pe elevii de la şcolile şi liceele din oraş.

Vă mai recomandăm:

Femeie de 77 de ani, spulberată de o maşină la câţiva metri de casă

Tragedie la indigo pe DN1F. Victima a intrat cu maşina într-un cap de pod

Un tânăr de 21 de ani, student la Teologie, a pierit într-un cumplit accident rutier

Impact mortal între un autoturism şi un copac. Şoferiţa, în vârstă de 30 de ani, n-a avut nicio şansă


 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite