Un premiu şi cinci menţiuni pentru elevii din Sălaj la Concursul "Grigore Moisil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lotul care a reprezentat Sălajul la concurs FOTO ISJ Sălaj
Lotul care a reprezentat Sălajul la concurs FOTO ISJ Sălaj

Dintre cei 32 de elevi care au reprezentat Sălajul la ediţia din acest an a Concursului Interjudeţean de Matematică şi Informatică „Grigore C. Moisil”, desfăşurată zilele trecute la Bistriţa, şase s-au întors acasă cu premii şi menţiuni.

Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar, Marcel Lucaciu, concursul, desfăşurat în perioada 15 - 17 martie la Bistriţa, a reunit elevi şi profesori din judeţele Bihor, Cluj, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Mureş, Satu Mare şi Sălaj. Din Sălaj au participat 32 de elevi (20 elevi pentru secţiunea matematică şi 12 elevi pentru secţiunea informatică), dintre care şase s-au întors acasă cu premii şi menţiuni. Astfel, cel mai important premiu câştigat de Sălaj este cel al lui Horea Mureşan, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional "Silvania" Zalău, care s-a clasat pe locul I în competiţia de matematică rezervată elevilor din clasele a XII-a. Sălajului i-au mai revenit patru menţiuni speciale la matematică,  obţinute de Daria Cosmina Pop, clasa a V-a – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău, Denisa Todoruţiu, clasa a VII-a – Şcoala Gimnazială „Porolissum” Zalău, Ionuţ Darian Pop, clasa a VII-a – Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău, şi Narcisa Teodora Sîrca, clasa a XI-a – Colegiul Naţional „Simion Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei.


La informatică a fost obţinută o singură menţiune, prin Sergiu Puşcaş, elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional "Silvania".
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite