Un bărbat de 81 de ani a murit după ce a fost bătut, legat la mâini şi la picioare şi apoi abandonat. Poliţiştii îi caută pe agresorii criminali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scenă desprinsă parcă din filmele de groază în cartierul Ortelec, din Zalău. Un bărbat în vârstă de 81 de ani a fost atacat, în propria locuinţă, de persoane necunoscute, care l-au lovit şi l-au legat la mâini şi la picioare, după care l-au abanonat şi au plecat. Bătrânul a fost găsit în viaţă, însă a murit ulterior la spital.

Din datele primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, teribila faptă a ieşit la iveală după ce  un vecin al bătrânului a sunat la 112 şi a anunţat că un geam şi uşa de acces în locuinţa vecinului său au fost forţate. ”La faţa locului, poliţiştii au constatat că lucrurile din locuinţă erau răvăşite, iar în una dintre încăperi se afla proprietarul casei, legat de mâini şi de picioare, în stare de inconştienţă”, a declarat pentru Vocea Transilvaniei purtătorului de cuvânt. Bărbatul prezenta pe corp urme de violenţă.

Cu toate că bătrânul a fost transportat imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, după numai câteva ore trupul său firav a cedat, fiind declarat decesul.

Poliţiştii, coordonaţi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, au întocmit deja un cerc de suspecţi. În cauză se fac cercetări pentru stabilirea vinovaţilor. Deocamdată, oamenii legii nu pot preciza dacă din locuinţa victimei au dispărut bunuri sau bani, întrucât bătrânul locuia singur şi nimeni nu a reuşit să facă, încă, inventarul bunurilor deţinute de acesta anterior.

Citeşte şi Viol în familie: cu mama plecată la muncă în Italia, o fetiţă a îndurat trei ani violurile tatălui vitreg

74 de ani de la masacrul de la Ip, când 157 de români au fost ucişi de armata horthystă. Mesajul urmaşilor: „Iertăm, dar nu putem uita!“

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite