Topul liceelor din Sălaj la bacalaureatul de toamnă. Vezi aici unde nu a promovat niciun candidat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După primele rezultate afişate ieri pentru sesiunea de toamnă a bacalaureatului din acest an, în clasamentul liceelor din Sălaj conduce detaşat Liceul Ortodox din Zalău, unde toţi cei trei candidaţi înscrişi s-au prezentat la examen şi au şi promovat. Avem, însă, şi două unităţi cu promovare ZERO.

Cea mai mare rată de promovare la a doua sesiune a bacalaureatului a fost înregistrată, în Sălaj, la Liceul Orotdox, unde au luat note de trecere şi cel puţin media 6 toţi cei trei candidaţi înscrişi. Urmează Colegiul Naţional "Simion Bărnuţiu" din Şimleu Silvaniei, cu o promovare de 70 la sută, aici trecând examenul şapte din cei zece candidaţi înscrişi. "Bronzul" este adjudecat de Liceul Pedagogic "Gheorghe Şincai" Zalău, cu o rată de promovare de 54,8la sută. Au promovat aici 17 dintre cei 31 de candidaţi prezenţi. Pe aproape a foat şi Liceul de Artă "Ioan Sima", unde şi-au luat bacalaureatul 50 la sută dintre candidaţi, adică trei din cei şase înscrişi. Pe locul 5 este Colegiul Naţional "Silvania", cu un promovat din trei candidaţi prezenţi - adică o promovare de 33 la sută.

La Sâg este din nou promovare ZERO

La polul opus avem două unităţi în care rata de promovare a fost zero. Este vorba despre Grupul Şcolar Sâg, care repete, astfel, "performanţa" din prima sesiune, şi despre Liceu Sportiv "Avram Iancu" din Zalău. Nu cu mult mai bine stă nici Grupul Şcolar Industrial Sărmăşag, unde a promovat un singur candidat din totalul de 37 prezenţi, rezultând o rată de promovare de 2,7 la sută.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite