TenarisSilcotub a pus Zalăul în mişcare. Peste 2.000 de oameni au alergat la Ziua Sportului - FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crosul Tenaris 2016 s-a bucurat de o participare impresionantă  FOTO Andreea Vilcovschi
Crosul Tenaris 2016 s-a bucurat de o participare impresionantă  FOTO Andreea Vilcovschi

Cea de-a şasea ediţie a Crosului Tenaris a mobilizat peste 2.000 de persoane de toate vârstele şi din toate colţurile ţării.

Iubitori ai sportului din toată ţara au alergat, vineri, pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, la Ziua Sportului Tenaris, acţiune ce are ca obiectiv promovarea unui stil de viaţă sănătos, în care mişcarea este pe primul loc.

Concurenţii au avut parte, şi în acest an, de o vreme minunată, bună pentru alergat.
Primul start s-a dat la ora 10, pentru cursa de 10 kilometri, competitorii avânt de alergat patru ture de la Ceas, până în zona Unicarm. Printre cei care au luat startul s-a aflat şi multipla campioană naţională la semimaraton, zălăuanca Paula Todoran, care va reprezenta România în acest an la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Atleta a câştigat, de altfel, cursa, la categoria la care a concurat,

Pentru cursa de 3 kilometri, concurenţi de toate vârstele s-au aliniat la start la ora 12. Printre ei, primarul Radu Căpîlnaşiu, viceprimarii Claudiu Bârsan şi Fazakas Nicolae.
“Mi-a făcut o deosebită plăcere să particip şi în acest an la Ziua Sportului Tenaris, eveniment care, literalmente, pune tot oraşul în mişcare. Am alergat alături de peste 2000 de zălăuani, şi nu numai, ne-am bucurat de muzică, mişcare şi de o zi cu adevărat frumoasă. Felicitări tuturor participanţilor şi sincere mulţumiri celor de la Tenaris Silcotub pentru modul în care înţeleg să se implice în viaţa comunităţii”, a declarat primarul Radu Căpîlnaşiu, la terminarea cursei.

Profesorul Petru Bologa a dovedit, încă o dată, că sportul este recomandat indiferent de vârstă. La cei 79 de ani, antrenorul de tenis a trecut linia de sosire a cursei de 10 km fără nicio problemă. Petru Bologa spune că secretul reuşitei sale îl reprezintă cele trei antrenamente săptămânale pe care le face.

Un alt exemplu a fost oferit de către un concurent din Alba Iulia, Ilie Cioca, în vârstă de 71 de ani, care a alergat cu lejeritate cei 10 km şi a reuşit să urce pe podium la categoria de vârstă 66+. Deţinător a 190 de titluri de campiona naţional, la diverse categorii, Ilie Cionca spune că aleargă zilnic 10 km, face 500 de flotări şi 500 de abdomene şi ridică cinci tone cu haltera.

Şi angajaţii TenarisSilcotub au susţinut competiţia prin exemplul propriu, alergând la crosurile de 3 şi 10 km.

Vă mai recomandăm:

Întrecere pe două roţi la „Sălaj Velo Tur”. Cine sunt cei mai rapizi ciclişti

Campionatul Judeţean de Majorete şi-a desemnat câştigătorii. Cine sunt cele mai talentate majorete din Sălaj - VIDEO

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite