Şoferul care a ucis un om şi a băgat o adolescentă în spital era beat criţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă acuzaţiile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, şoferul va fi cercetat şi pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală.

Analizele probelor de sânge în cazul zălăuanului de 37 de ani care a provocat un accident mortal în noaptea de 6 spre 7 decembrie au arătat că şoferul era în stare avansată de ebrietate, cu o alcoolemie de 1,40 g/l alcool pur în sânge.

În timp ce conducea autoturismul între localităţile Jac şi Creaca, bărbatul nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum-curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, maşina rostogolindu-se de câteva ori. Unul dintre pasageri, un zălăuan de 37 de ani din Zalău a murit, iar şoferul, precum şi o adolescentă de 14 ani au suferit răni grave, fiind transportaţi la spital.

Acum, conducătorul auto este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere cu alcoolemie peste limita legală.

Mai puteţi citi:

UPDATE Accident cu un mort şi şapte răniţi pe DN 1F, după ce o maşină a lovit un tractor. Traficul a fost reluat

Accident grav după ce o maşină a intrat într-un copac. Trei sălăjeni au murit

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite