Sălaj:Weekend plin de bere la Cehu Silvaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii celui mai mic oraş din Sălaj, Cehu Silvaniei, vor petrece vreme de trei zile cu bere din belşug, muzică populară şi de petrecere, în cadrul celei de a IX-a ediţii a Festivalului Berii Ursus.  În cadrul festivalului va fi organizat şi un turneu de minifotbal.

„Festivalul se ţine în fiecare an în preajma sărbătorii „Adormirii Maicii Domnului”, iar această ediţie este binevenită ţinând cont de faptul că în această vară nu ne-am permis să organizăm „Zilele Oraşului””, explică primarul Varga Andrei.

Organizatorul festivalului, Cornel Porumb ne-a declarat că evenimentul din acest an va începe vineri seara şi se va încheia de abia duminică noaptea, amatorii de bere din Cehu fiind aşteptaţi cu muzică populară şi de petrecere şi cu demonstraţii de  dans modern.

„Pe scena din centrul oraşului vor urca formaţiile de la Casa de Cultură din Cehu şi trupa Dinamit, din Satu Mare. În aceste zile vom organiza şi un concurs de minifotbal la care s-au înscris deja echipe din oraş şi din satele învecinate”, spune Porumb.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite