REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Sălajul are încă un parlamentar: Andreea Paul este deputat de Ţara Oaşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Paul, la alegerea ei în fruntea femeilor democrat-liberale din Sălaj FOTO Olimpia Man
Andreea Paul, la alegerea ei în fruntea femeilor democrat-liberale din Sălaj FOTO Olimpia Man

Redistribuirea voturilor i-a adus sălăjencei Andreea Paul mandatul de deputat în Colegiul uninominal nr.1 din Satu Mare, acolo unde ea, în mod suprinzător pentru multă lume, a candidat la aceste alegeri parlamentare.

Andreea Paul a candidat din partea Alianţei România Dreaptă şi a obţinut, duminică, 33,84 la sută din voturile alegătorilor din Ţara Oaşului care s-au prezentat la urne, având, prin urmare, nevoie de redistribuire pentru a intra în Parlament.


"Oaşul a ales: ăsta mi-e locul! De astăzi Ţara Oaşului are omul ei în Parlament! Are un om devotat, un om care duce Ţara Oaşului în fruntea ţării. Acesta mi-este legământul de credinţă!  În Ţara Oaşului frica a fugit! Vine vremea faptei! Centrele de consultanţă pentru fondurile europene vor intra în funcţiune în câteva zile cu oameni pricepuţi să-i îndrume pe cei dornici.

 
Nu va trece zi în care să nu promovez Oaşul în Parlament şi în Europa. Promit atât: să nu-mbăt pe nimeni cu apă rece. Dar nici cu pălinca pe care o vom scutura de acciza excesivă! Sunt mândră pentru că oameni mândri şi puternici m-au ales!", a scris Andreea pe blogul său imediat după anunţarea rezultatelor redistribuirii.


Andreea Paul este vicepreşedinte al PDL la nivel naţional şi a fost, până înainte de campania electorală, şi preşedinta organizaţiei de femei a PDL Sălaj.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite