Reduceri la călătoriile cu trenul. Vezi aici detalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sălăjenii care vor să circule cu trenul pot beneficia de o reducere de cinci la sută din preţul biletului. Asta, numai în cazul în care biletele sunt achiziţionate on line de pe siteul www. cfrcalatori.ro.

Această facilitate este valabilă începând cu data de 1 ianuarie 2012, iar plata biletelor se poate  efectua cu orice tip de card acceptat la achiziţionarea on-line a biletelor de tren.
 
Potrivit unor informaţii postate pe siteul CFR Călători, reducerea de  5 la sută se acordă la suma finală, după ce au fost aplicate şi alte eventuale discount-uri, cum este cea pentru achiziţionarea unui bilet dus-întors. Astfel, clientul se înregistrează pe site, alege destinaţia şi selectează modalitatea de plată online, cu cardul. După finalizarea tranzacţiei, acesta va primi pe mail biletul de călătorie, în varianta electronică. Tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii sale de identitate şi al ID-ului de bilet.

Reduceri pentru grupuri

Reduceri din preţul biletului la transportul feroviar se aplică şi persoanelor care călătoresc în grupuri mici, sau în familie, pentru două până la cinci persoane, aceste fiind cuprinse între 10 şi 25 la sută. Dacă din grup fac parte şi copii respectiv adolescenţi cu vârste de până la 18 ani, doi copii se consideră un adult. 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite