Răzbunare în stil mafiot. Le-au incendiat casa pentru că animalele le-au călcat culturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii Secţiei Jibou au intervenit pentru stingerea focului
Pompierii Secţiei Jibou au intervenit pentru stingerea focului

Sătui să-şi vadă terenurile călcate în picioare de animalele nesupravegheate, trei sălăjeni au încercat să dea o lecţie unor locuitori din satul Şoimuş, incendiindu-le casa.

Doi tineri au fost arestaţi preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, şi un altul a fost plasat sub control judiciar, după ce, susţin procurorii jibouani, ar fi incendiat locuinţa unor persoane din Şoimuş, comuna Someş Odorhei.

Potrivit informaţiilor furnizate de către oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, în noaptea de 11 spre 12 mai, în jurul orei 2.30, cei trei inculpaţi au pătruns în locuinţa unor persoane din satul Şoimuş şi au dat foc unor bunuri găsite în imobil. Flăcările s-au extins cu repeziciune şi au mistuit aproape 90 la sută din clădire, existând pericolul ca incendiul să afecteze şi locuinţele învecinate. Prejudiciul a fost estimat la 11.000 de lei. Din fericire, la momentul izbucnirii incendiului, în imobil nu se afla niciun membru al familiei.

Anchetatorii susţin că tinerii ar fi recurs la acest gest în semn de răzbunare faţă de şoimuşenii ale căror animale nesupravegheate pătrundeau regulat pe terenurilor oamenilor din zonă.

Vă mai recomandăm:

Incendiu devastator la anexa unei gospodării. Peste 100 de găini au ars de vii

Escrocul din închisoare. Un deţinut s-a dat angajat al Romtelecom pentru a înşela o femeie din Mirşid

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite