Răsturnare de situaţie: Andreea Paul Vass a refuzat nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Paul Vass a fost prima propunere a PDL pentru funcţia de ministru al Economiei
Andreea Paul Vass a fost prima propunere a PDL pentru funcţia de ministru al Economiei

Sălăjeanca Andreea Paul Vass a refuzat aseară nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei. Anunţul a fost făcut aseară la un post de televiziune şi are la bază, potrivit declaraţiilor Andreei Vass, "motive personale".

Faptul că Andreea Paul Vass a refuta nominalizarea la şefia Ministerului Economiei ne-a fost confirmat în această dimineaţă de Lucian Bode, preşedintele PDL Sălaj, aflat chiar pe drum către şedinţa comitetului director al partidului în care se va discuta o nouă nominalizare pentru acest minister. "Am discutat aseară cu Andreea. E-adevărat că a refuzat nominalizarea. Motivele sunt de natură personală", susţine Bode.

Răsturnarea de situaţie vine în contextul în care în presa de ieri au apărut tot soiul de declaraţii şi informaţii cu privire la starea de incompatibilitate în care s-ar afla Andreea Paul Vass deoarece deţine, împreună cu soţul său, acţiuni la mai multe companii care se află în subordinea Ministerului Economiei cum ar fi Alro Slatina, Transelectrica sau Transgaz SA Mediaş.

"Am refuzat nominalizarea. Argumentele sunt personale. Nu am de gând sa fac rabat de la acest drum. Sobru, echilibrat, întotdeauna am lucrat cu pasiune. Au fost voci în PDL care m-au susţinut foarte puternic. Este o decizie personală. Le mulţumesc colegilor din PDL care şi-au pus încrederea in mine", a spus aseară Andeea Paul Vass, la Realitatea Tv.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite