Preşedintele CJ Sălaj, confirmat cu COVID-19. „Vă promit că o să revin la muncă cu forţe proaspete“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Iancu Sălăjanu a câştigat şefia CJ Sălaj după alegerile din 27 septembrie FOTO Facebook.com
Dinu Iancu Sălăjanu a câştigat şefia CJ Sălaj după alegerile din 27 septembrie FOTO Facebook.com

Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Anunţul a fost făcut de către însuşi şeful administraţiei judeţene, într-o postare pe reţelele de socializare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, a precizat că prezintă simptome uşore şi că s-a izolat la domiciliu pentru următoarele 14 zile, urmând tratamentul recomandat de medici. În aceeaşi postare, Dinu Iancu Sălăjanu a subliniat că în perioada următoare, în Sălaj vor ajunge primele doze de vaccin împotriva noului coronavirus.

"Dragi sălăjeni, dragi români,
În cursul zilei de astăzi am fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Mi-am luat toate măsurile de protecţie igienico-sanitare recomandate de specialişti, însă, din nefericire, am contactat virusul. Îmi pare rău. Sunt în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile şi urmez schema de tratament recomandată de medici. Am simptome uşoare, mă simt bine şi vă promit că o să revin la muncă cu forţe proaspete.
Totuşi, este un moment plin de optimism pentru că s-a făcut primul pas spre eradicarea pandemiei. Vaccinarea anti-COVID-19 a început în România, iar în zilele următoare vor ajunge şi la noi în Sălaj primele doze de vaccin, destinate cadrelor medicale din prima linie.
În speranţa că aţi avut un Crăciun liniştit alături de cei dragi vouă, vă doresc sărbători fericite în continuare şi ca anul care vine să vă găsească pe toţi sănătoşi şi optimişti!", a scris preşedintele CJ Sălaj.

În perioada în care Dinu Iancu Sălăjanu nu îşi va putea exercita funcţia, atribuţiile vor fi preluate de către vicepreşedintele CJ Sălaj, Cladiu Bîrsan.

Vă mai recomandăm:

Mărturia unei paciente cu COVID-19, de pe patul de spital. „Deşi am fost obsedată de protecţie, totuşi s-a întâmplat“

Ministrul Transporturilor, diagnosticat cu COVID-19. Cum se simte oficialul

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite