PP-DD-istul Gavril Biriş, scos din lista consilierilor judeţeni USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Exlcuderea lui Biriş din Consiliul Judeţean va fi votată luni FOTO Olimpia Man
Exlcuderea lui Biriş din Consiliul Judeţean va fi votată luni FOTO Olimpia Man

Executivul Consiliului Judeţean se ţine de cuvânt şi îl scoate pe Gavril Biriş din rândul consilierilor, după ce acesta, la numai patru luni după realegerea sa ca şi consilier judeţean pe listele USL, s-a înscris în Partidul Poporului Dan Diaconescu pentru a candida din partea acestei formaţiuni la alegerile parlamentare.

Proiectul de hotărâre privind încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului de consilier judeţean a lui Gavril Biriş este primul punct de pe ordinea de zi a şedintei ordinare a Consiliului Judeţean de luni, 17 decembrie.


Reamintim că, la şedinţa precedentă, grupul de consilieri PDL a venit cu un proiect de hotărâre similar, însă exectutivul Consiliului Judeţean a anunţat, atunci, că a început propriul demers în acest sens, care se va concretiza cu un proiect de hotărâre în prima şedinţă. Consilierii PDL au renunţat pe loc la iniţiativa lor, lăsând în sarcina executivului scoaterea lui Biriş din consiliu.


Precizăm că Gavril Biriş a candidat din partea PP-DD pentru un mandat de senator în Colegiul nr.1 Şimleu – Cehu Silvaniei. A fost votat de 5.445 de votanţi şi s-a clasat pe locul patru din cinci candidaţi înscrişi în listă.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite