Poliţiştii stau cu ochii pe şcoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii vor verifica modul de acces în unităţile de învăţământ FOTO Arhivă
Poliţiştii vor verifica modul de acces în unităţile de învăţământ FOTO Arhivă

Poliţiştii îşi concentrează astăzi şi mâine activitatea în zona unităţilor de învăţământ, în cadrul unei acţiuni de reducere a riscului încălcării normelor legale în domeniul ordinii publice şi al circulaţiei rutiere în incinta şi zona adiacentă şcolilor ce se desfăşoară în întreaga ţară.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, la nivelul judeţului Sălaj, poliţiştii de ordine publică vor verifica respectarea prevederilor legale de către societăţile comerciale şi persoanele fizice situate în zona unităţilor de învăţământ referitoare la comercializarea băuturilor alcoolice şi a  ţigărilor. Nu vor fi trecuţi cu vederea nici chiulangi, care vor fi căutaţi prin baruri, cafenele, săli de billiard, parcuri, zone de agrement, săli de joc . Poliţiştii vor căuta şi persoanele care nu-şi justifică prezenţa în incinta şi zona adiacentă unităţilor de învăţământ şi promit că vor lua măsuri legale faţă de acestea, verificând şi modul de punere în aplicare a regulamentului de ordine interioară, mai ales cu privire la accesul în unităţile şcolare şi modul de executare a serviciului de către personalul de pază.

Pe linie de circulaţie rutieră, vor fi activate patrulele şcolare de circulaţie în municipiul Zalău, oraşele Şimleu Silvaniei şi Jibou.

ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite