PNL şi UDMR îşi dispută funcţia de primar în Almaşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănuţ Ţuruca şi Gal Mate Istvan au primit cele mai multe voturi în primul tur al alegerilor din Almaşu. Al doilea tur de scrutin va fi organizat în 6 martie.

Conform procesului verbal privind centralizarea voturilor  pentru funcţia de primar al comunei Almaşu, la alegerile deşfăşurate duminică, 27 februarie, la cele şase secţii de votare din comună s-au prezentat la urne 1.421 alegători, dintr-un total de 2.061 prevăzuţi în listele electorale.

„Numărul total al voturilor valabil exprimate a fost de 1.400, un număr de 21 voturi fiind anulate”, explică Sebastian Olaru, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sălaj.
 

Din cei trei candidaţi înscrişi în cursa pentru fotoliul de primar, cele mai multe voturi, 497,  le-a obţinut liberalul Dănuţ Ţuruca, urmat de candidatul UDMR, Gal Mate Istvan, care a fost votat de 490 de alegători. Alexandru Ghila, reprezentantul PDL, a primit 413 voturi.  Astfel, turul decisiv va fi disputat între Ţuruca şi Gal.

Potrivit informaţiilor primite de la Sebastian Olaru, turul doi de scrutin pentru alegerea primarului comunei Almaşu va avea loc în data de 6 martie 2010.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite