Pedeapsa complementară pe care a primit-o un bărbat condamnat pentru pornografie infantilă: să muncească, zilnic, la biserică!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a printat pozele, pentru a le arăta părinţilor fetei
Bărbatul a printat pozele, pentru a le arăta părinţilor fetei

Un bărbat din Sălaj care, prin violenţă, a obligat o minoră să pozeze în ipostaze sexuale explicite, a scăpat de închisoare, însă va trebui să meargă, timp de doi ani, la biserică în fiecare zi.

Bărbatul se numeşte Zsolt Sallai şi a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Sălaj în luna octombrie 2014, după ce anul trecut, în timp ce se afla într-o cameră a unui hotel din centrul Zalăului cu o minoră în vârstă de 17 ani, i-a făcut fetei, cu telefonul mobil, mai multe poze în ipostaze sexuale explicite. Ulterior, bărbatul a descărcat pozele şi le-a imprimat pe coli A4, cu intenţia de a le arăta părinţilor părţii vătămate, cel mai probabil pentru a obliga pe fată să întreţină relaţii sexuale cu el.


Dosarul a fost judecat de Tribunalul Sălaj, instanţa condamnându-l miercuri, 10 decembrie, la 1 an şi patru luni de închisoare  cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de încercare de doi ani.


Instanţa a mai dispus ca, pe durata termenului de încercare, bărbatul să presteze 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii, mai exact să lucreze în fiecare zi câte două ore la Primăria Nuşfalău şi la Biserica Reformată Nuşfalău.


Bărbatul a mai fost condamnat şi în luna octombrie, de acea dată pentru lovire şi alte violenţe, partea vătămată fiind aceeaşi minoră. Şi în acel caz, instanţa a dispus o pedeapsă cu suspendare - şase luni, cu un termen de încercare de doi ani şi şase luni.

Citeşte şi Percheziţii DIICOT. Firme din Sălaj, implicate în afaceri ilegale cu administratorii unui club de fotbal din Ploieşti

Sălaj: Markus Rudolph Roth, trei ani după gratii


 

ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite