Panică într-un bloc din Zalău. Locatarii unui imobil, evacuaţi în Ajun de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apartamentul de la parterul blocului a fost cuprins de flăcări FOTO Arhivă
Apartamentul de la parterul blocului a fost cuprins de flăcări FOTO Arhivă

Oamenii au ieşit înspăimântaţi din locuinţe şi au sunat la 112, după ce scara imobilului a fost cuprinsă de un fum dens.

Locuitorii unui bloc de pe strada Victor Deleu din Zalău au fost evacuaţi din apartamente, luni, 24 decembrie, în jurul orei 22, după ce la parterul imobilului a izbucnit un incendiu.

La faţa locului au intervenit pompierii zălăuani, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, alertaţi de oamenii care anunţau prin apel la numărul unic de urgenţă 112 că în scara blocului au fost observate degajări mari de fum. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Porolissum" al judeţului Sălaj, apartamentul de la parterul imobilului fusese cuprins de flăcări, cel mai probabil din cauze electrice, respectiv efectul termic de la un tablou de distribuţie suprasolicitat.

"Din cauza fumului dens din imobil salvatorii au evacuat preventiv, aproximativ 17 locatari. După ventilarea fumului şi lichidarea incendiului locatarii s-au putut întoarce în apartamente", au precizat oficialii ISU Sălaj. Flăcările au distris piese de mobilier şi au degradat aparatură electrocasnică, uşa de la intrare şi alte bunuri. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Citiţi şi:

Sfârşit tragic pentru un bătrân imobilizat la pat. A ars de viu în propria locuinţă, din cauza unei perne electrice

A murit electrocutat în timp ce voia să taie un cablu de pe stâlp

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite