Pacientă din ambulanţă, decedată în urma unui accident. Femeia se întorcea de la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia a murit la câteva ore după ce ambulanţa care o transporta acasă de la spital a fost implicată într-un accident rutier. Este cel de-al doilea eveniment de acest fel produs în doar o lună.

O ambulanţă aflată în misiune a fost implicată într-un grav accident rutier produs luni, 19 noiembrie, în jurul orei 19, pe DN1H, în judeţul Sălaj.
Din primel cercetări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că şoferul ambulanţei, un bărbat de 48 de ani din Zalău, în timp ce conducea autospeciala prin localitatea Băbeni, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar pe un tronson cu succesiune de curbe semnalizat corespunzător, cu carosabil fiind umed, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat într-un copac.

În urma impactului, pacienta din ambulanţă, o femeie de 86 de ani ce era transportată de la spital, la domiciliu, a fost rănită grav. Echipajul medical sosit la faţa locului a dus-o de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale, însă după doar trei ore, victima a decedat.

Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

În urmă cu doar o lună, o altă femeie şi-a pierdut viaţa, după ce ambulanţa în care se afla a intrat într-un şanţ.

Citiţi şi:

Ambulanţă în misiune, implicată într-un accident. Pacienta a decedat, iar o asistentă medicală a fost rănită

O mamă şi copilul său, morţi într-un accident rutier. Alte trei persoane au ajuns la spital

Zalău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri