Ambulanţă în misiune, implicată într-un accident. Pacienta a decedat, iar o asistentă medicală a fost rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa era în misiune FOTO ISU Sălaj
Ambulanţa era în misiune FOTO ISU Sălaj

O femeie de 83 de ani, pacientă într-o ambulanţă, a decedat sâmbătă, 20 octombrie, după ce autospeciala care o transporta la spital a fost implicată într-un accident produs în jurul orei 19. În acelaşi eveniment rutier, o asistentă medicală a fost rănită.

Potrivit primelor cercetări, şoferul unei ambulanţe aflată în misiune, în timp ce conducea autospeciala pe DN 1C,  la ieşire din localitatea Ileanda spre Dej, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a trecut pe sensul opus de circulaţie şi a ieşit în afara părţii carosabile.

În urma impactului, pacienta în vârstă de 83 de ani a intrat în stop cardiorespirator. La faţa locului au intervenit pompierii Gărzii Ileanda, care au încercat, fără succes, să o readucă la viaţă pe vârstnică. În acelaşi accident, o asistentă medicală a fost rănită în zona capului.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj ne-au declarat că pacienta avea insuficienţă renală şi era transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, în vederea internării.
Conducătorul auto, un bărbat de 44 de ani din Zalău, a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea evenimentului rutier.

Citiţi şi:

O mamă şi copilul său, morţi într-un accident rutier. Alte trei persoane au ajuns la spital

UPDATE Bărbat accidentat grav pe trecerea de pietoni. Victima a fost proiectată 20 de metri

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite