O sălăjeancă, snopită în bătaie de soţul ameţit de alcool. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loviturile încasate i-au pus femeii viaţa în pericol
Loviturile încasate i-au pus femeii viaţa în pericol

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna sălăjeană Buciumi a fost trimis după gratii pentru 30 de zile, după ce şi-a snopit în bătaie soţia. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, fiins supusă unei intervenţii neurochirurgicale.

Magistraţii Judecătoriei Zalău au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Cornel Radu Varga, din comuna sălăjeană Buciumi, cercetat penal sub acuzaţia de vătămare corporală.

Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, bărbatul este acuzat că şi-a bătut crunt soţia în vârstă de 29 de ani. „În data de 22 iulie, inculpatul, aflat în stare de ebrietate, în urma unor discuţii în contradictoriu, şi-a agresat soţia, lovind-o cu palmele şi picioarele în zona abdomenului şi a spatelui. Femeia s-a prăbuşit la pământ, moment în care bărbatul a luat o sticlă de vin şi a lovit-o în zona occipitală cu fundul sticlei, punându-i viaţa în primejdie”, ne-a declarat procurorul Pompilia Stana, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, de unde a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, fiind supusă unei intervenţii neurochirurgicale.

Vă mai recomandăm:

Licean înjunghiat în timpul unui festival de muzică populară. Tânărul susţine, în aceste zile, Bacalaureatul

Bătaie ca în vestul sălbatic într-un cartier de romi din Jibou. O asistentă medicală a fost rănită

Escrocul din închisoare. Un deţinut s-a dat angajat al Romtelecom pentru a înşela o femeie din Mirşid

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite