Articol publicitar

McDonald’s deschide restaurantul cu numărul 92 din ţară şi primul restaurant din Zalău

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
McDonald’s

Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s din România, îşi extinde reţeaua şi deschide primul restaurant în oraşul Zalău. Noua locaţie asigură toate beneficiile cu care clienţii McDonald’s s-au obişnuit: un spaţiu modern, un meniu diversificat şi servicii digitalizate pentru o experienţă de calitate.

Valoarea totală a investiţiilor se ridică la peste 10 milioane lei, iar cu această deschidere au fost create 60 de noi locuri de muncă în zonă.

La scurt timp după inaugurarea restaurantului cu numărul 91 la Brăila, McDonald’s continuă procesul de expansiune şi deschide restaurantul cu numărul 92 din cadrul reţelei naţionale şi primul restaurant din oraşul Zalău. Amplasat pe Bulevardul Mihai Viteazul nr. 59, restaurantul îşi surprinde clienţii cu o gamă largă de produse şi servicii, inclusiv cafeneaua McCafé şi McDrive, pentru comanda produselor preferate la pachet.

În plus, restaurantul asigură accesul la un sistem modern de comandă, care răspunde provocărilor sanitare actuale şi reduce timpul petrecut în locaţie. Prin intermediul a 8 kioskuri digitale, clienţii din Zalău au posibilitatea să consulte meniul şi ofertele, să selecteze produsele dorite şi să plătească folosind cardul bancar, contactless. Tot la kioskul digital poate fi scanat codul QR din aplicaţia mobilă McDonald’s, fiecare comandă generând puncte de loialitate care se transformă ulterior în produse şi surprize din partea casei.

McDonald’s

McDonald’s Zalău dispune de un spaţiu generos, cu 98 de locuri la interior şi 24 de locuri pe terasa exterioară. Restaurantul este deschis zilnic până la ora 22.00, conform restricţiilor în vigoare.

În conformitate cu angajamentul asumat de McDonald’s pentru protejarea mediului înconjurător şi inovaţia în materie de sustenabilitate, restaurantul este dotat cu automate pentru colectarea selectivă a deşeurilor şi oferă acces la o staţie de încărcare pentru maşini electrice. 

Toate restaurantele McDonald’s din România respectă măsurile interne Siguranţă+, angajaţii sunt echipaţi cu mănuşi şi măşti de protecţie, iar suprafeţele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi. Clienţii au acces la soluţii dezinfectante şi sunt încurajaţi să plătească cu cardul şi să respecte măsurile de distanţare fizică.

Un pionier al inovaţiei în restaurante, McDonald’s îşi continuă astfel misiunea de a se dezvolta continuu, oferind instrumente care simplifică interacţiunea clienţilor în restaurante şi experienţe mai confortabile, mai la îndemână. Pe parcursul anului 2022, reţeaua va continua să se extindă prin deschiderea de noi restaurante moderne şi prin digitalizarea restaurantelor existente.

McDonald’s
Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite